Bαφές και ισιωτικά μαλλιών συνδέονται με καρκίνο του μαστού

Must Read

Επιστήμονες του National Institutes of Health ανακάλυψαν ότι γυναίκες που χρησιμοποιούν μόνιμη βαφή μαλλιών και χημικά ισιωτικά μαλλιών έχουν υψηλότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στον μαστό σε σχέση με γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα.

H έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο «International Journal of Cancer», υποδεικνύει ότι ο κίνδυνος καρκίνου στον μαστό αυξάνεται με πιο συχνή χρήση αυτών των χημικών προϊόντων για τα μαλλιά.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία 46.709 γυναικών, ερευνητές του National Institute of Environmental Health Sciences ανακάλυψαν ότι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν τακτικά μόνιμη βαφή έναν χρόνο πριν από την εγγραφή στην έρευνα είχαν 9% περισσότερες πιθανότητες από τις γυναίκες που δεν χρησιμοποιούσαν βαφή να εμφανίσουν καρκίνο στον μαστό.

Δείτε επίσης: Υπερκαταναλώνουμε «γλυκό» δηλητήριο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This