Κυριακή 20/6/2021

Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Έξι λεπτά χάδια πριν και μετά την ερωτική πράξη, προσφέρουν μέγιστη ικανοποίηση στο ζεύγος!

Ο πιο γρήγορος τρόπος για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής μετριέται με το ρολόι, καθώς οι ειδικοί αποκάλυψαν ότι ο πολύ απλός «κανόνας των έξι λεπτών», που αφορά στη διάρκεια των προκαταρκτικών, είναι πολύ ευεργετικός, ειδικά για τις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις!

Έρευνα που έγινε σε 1.500 Καναδούς και Καναδέζες ηλικίας από 18 ως 24 ετών, έδειξε ότι οι άνθρωποι όλων των σεξουαλικών επιλογών που συμμετείχαν σε «τρυφερότητες προ του σεξ» (βλέπε φιλιά, χάδια κ.λπ.), που διαρκούν τουλάχιστον έξι λεπτά, ήταν πολύ πιο πιθανό να νιώθουν «πολύ σεξουαλικά ικανοποιημένοι».

Ακόμα περισσότεροι δε, δηλαδή το 56% των ανδρών και το 55% των γυναικών, ήταν ακόμη πιο ικανοποιημένοι, όταν υπήρχαν χάδια για το ίδιο χρονικό διάστημα και μετά τη διείσδυση!

«Συχνά ξεχνάμε την ευκαιρία για δέσιμο μετά το σεξ. Είμαστε τρωτοί, νιώθουμε χαλαροί και πιο συνδεδεμένοι, οπότε είναι η τέλεια στιγμή για οικειότητα, που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση», σχολιάζει ο Robin Milhausen, καθηγητής του πανεπιστημίου Guelph.

Διαβάστε επίσης: Στα «πράσα» φυσικοθεραπευτής που κακοποιούσε σεξουαλικά ασθενείς του (video)

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρίας προφυλακτικών Trojan και του Συμβουλίου Σεξουαλικής Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης του Καναδά, έδειξε, επίσης, ότι η πλειονότητα των ανδρών συμφώνησε πως απόλαυσε αυτόν τον κανόνα, αλλά πρόσθεσε ότι μπορούσε να φτάσει σε οργασμό και χωρίς αυτόν.

Το 61% των γυναικών, ωστόσο, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει αλλιώς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ