Ο Τραμπ πάει για το απόλυτο ρεκόρ likes στο Τwitter, χάρη στην ανάρτησή του ότι… κόλλησε κορωνοϊό!

Must Read

Για κατάρριψη κάθε προηγούμενου ρεκόρ στο Twitter πάει, ως φαίνεται, ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς το σημερινό του tweet-ανακοίνωση ότι βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό έχει «σαρώσει» τα… likes! 

«Απόψε, η Πρώτη Κυρία και εγώ ο ίδιος διαγνωστήκαμε θετικοί στην Covid-19», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, διευκρινίζοντας ότι η Μελάνια Τραμπ και ο ίδιος μπαίνουν «αμέσως» σε «καραντίνα», για να «ξεπεράσουν τον κορωνοϊό», που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 207.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ, την πλέον πληγείσα χώρα στον κόσμο.

Στις 10.00 το πρωί τοπική ώρα, στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ (17.00 ώρα Ελλάδας), εννέα, μόλις, ώρες μετά την ανακοίνωση που έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μήνυμα του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους είχε γίνει retweet περισσότερες από 800.000 φορές και είχε δεχθεί 1,3 εκατομμύρια likes.

Και για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, από τα 600 τελευταία tweets του Τραμπ, τα πιο δημοφιλή είχαν αναπαραχθεί 80.000 φορές και είχαν λάβει περίπου 300.000 «καρδούλες», σύμφωνα με τα στοιχεία του TruthNest, που ειδικεύεται στα στατιστικά δεδομένα στο Twitter. Για παράδειγμα, η επίθεση του Τραμπ εναντίον του Τζο Μπάιντεν τη Δευτέρα, για το γεγονός ότι «αρνήθηκε να υποβληθεί σε αντιντόπινγκ τεστ», πριν από τη μεταξύ τους τηλεμαχία, αναπαρήχθη 85.000 φορές.

Το δημοφιλέστερο

Σύμφωνα με το Axios, το «δημοφιλέστερο» tweet του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου ήταν, μέχρι σήμερα, ένα μήνυμα του 2019, με το οποίο ανακοίνωνε πως ο Αμερικανός ράπερ A$AP Rocky είχε αφεθεί ελεύθερος από φυλακή στη Σουηδία και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο tweet είχε λάβει 800.000 like.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως έχουμε την αμυδρά υποψία πως η συντριπτική πλειοψηφία των likes οφείλεται σε… χαιρεκακία από πλευράς των χρηστών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This