«Πνίγεται» ο Έβρος: Εγκλωβισμένοι σε δημοτικό σχολείο μαθητές και δάσκαλοι, πλημμύρες στο Σουφλί (video)

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό βρίσκονται ασφαλείς μέσα στο κτίριο

Must Read

Πολύ σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν και πάλι οι έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και του Σουφλίου, όπου έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα. Μάλιστα, σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποκλείστηκαν μαθητές και δάσκαλοι, λόγω του αυξημένου όγκου υδάτων.

Συνεργεία βρίσκονται στην περιοχή Απαλού για ασφαλή απομάκρυνση όλων από το κτίριο. Προβλήματα υπάρχουν και στο Νηπιαγωγείο, αλλά και άλλα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής.

Η ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης:

«Την αναστολή λειτουργία του δημοτικού σχολείου Απαλού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονη βροχόπτωση) που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή, σήμερα, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου του 2021. Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό θα παραμείνουν στο κτίριο μέχρι να υπάρξουν οι συνθήκες για την ασφαλή απομάκρυνσή τους».

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν στο Σουφλί και χωριά του δήμου (Κορνοφωλιά, Δαδιά κ.α) οι έντονες βροχοπτώσεις, με σπίτια και δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και την Πυροσβεστική να έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για βοήθεια και άντληση υδάτων.

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι κάτω από το χωριό Μαϊστρο στην Αλεξανδρούπολη, με  οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας να συντονίζουν την κίνηση σε όποια σημεία υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή. Χαμός και στο δρόμο από το χωριό Αγνάντια με κατεύθυνση προς το χωριό Άνθεια του δήμου Αλεξανδρούπολης.

 

*φωτό από evros-news.gr, βίντεο από e-evros.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This