Στον Λοβέρδο φταίει ο… κουκουλοφόρος ψευδομάρτυρας – Κουβέντα για την ασυλία! (video)

Must Read

Χωρίς να απαντήσει αν ζητήσει την άρση ασυλίας του ή θα οχυρωθεί πίσω από αυτήν  ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος επιτίθεται κατά πάντων και απειλεί με αφορμή τη δίωξη για δωροδοκία για το σκάνδαλο Novartis.

Συγκεκριμένα, αρχειοθετήθηκε η υπόθεση για τα υπόλοιπα εφτά άτομα εκτός του κ. Λοβέρδου.

Ο ίδιος ανέφερε «η σκευωρία συνεχίζει να αποδίδει αποτελέσματα, χωρίς σκοπούς» […] «Πρόκειται για μια κατασκευασμένη σκευωρία που επανέρχεται στη Βουλή γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά».

Μάλιστα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποκάλυψε πως «Ένας μάρτυρας χωρίς κουκούλα, πιέστηκε να καταθέσει ως «κουκουλοφόρος», ενώ πολλά από αυτά που κατέθεσε στην Εισαγγελέα της Διαφθοράς γράφτηκαν αλλιώς, χωρίς στο τέλος να του δοθεί το κείμενο».

Συνέχισε συμπληρώνοντας «μάρτυρας – ψευδομάρτυρας κουκουλοφόρος δωροδοκήθηκε και άρα αντί να είναι κατηγορούμενος, τον κρατάνε ως μάρτυρα εναντίον μου», σύμφωνα με κατάθεση ανθρώπου ενός διαφημιστή που το αναφέρει αυτό.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τελικώς είπε «Δίνω λόγο τιμής, θα πάω μέχρι και τον τελευταίο στο σκαμνί» […] «Θα τους συντρίψω». Δείτε τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.λο

Ανάλογες δηλώσεις έκανε ο Λοβέρδος και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπου αναφέρθηκε στον… Ρασπούτιν:

«Ο ‘’Ρασπούτιν’’ τι είχε πει; “Προχωρήστε το και θα τα βρούμε στο μέλλον”. Συντηρείται ένα κλίμα. Αυτό είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν.
Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This