ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠάμε για νέο «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων σήμερα 

Πάμε για νέο «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων σήμερα 

Δραματικά στοιχεία θα ανακοινώσει ξανά σήμερα ο ΕΟΔΥ

Στη δίνη του τέταρτου κύματος της πανδημίας βρίσκεται η χώρα, τη στιγμή που οι πολίτες ακούν δια στόματος του πρωθυπουργού αλλά και του κυβερνητικού επιτελείου, ότι «όλα είναι υπό έλεγχο». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τα χθεσινά δραματικά νούμερα με 105 νεκρούς, 608 διασωληνωμένους και 7.287 νέα κρούσματα κορωνοϊού, σήμερα αναμένεται να ξεπεράσουμε τα 8.000 κρούσματα.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος θα είναι και ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και εκείνων που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή μέσα σε ΜΕΘ και… πρόχειρες εντατικές με ανειδίκευτο προσωπικό.

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει η ρήξη ανάμεσα σε ειδικούς και την ηγεσία, καθώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας αγκομαχά με προσωπικό που δεν έχει αναπληρωθεί μετά τις αναστολές του ανεμβολίαστου υγειονομικού προσωπικού.

Οι ειδικοί ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων και των εργαζομένων που καλούνται καθημερινά να ανταπεξέλθουν σε εφιαλτικές βάρδιες, ενώ παράλληλα, πολλοί, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη ζητούν να γίνει άμεσα επίταξη των ιδιωτικών κλινικών. 

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης