Παύλος Χαϊκάλης-Ξεσπάει ο ηθοποιός: «Δεν αντέχω τόσο μίσος! Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή;»

«Φαίη μου γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;», είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό»

Must Read

Ο Παύλος Χαϊκάλης για βιοποριστικούς λόγους αποφάσισε να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι και πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιάννης Φλωρινιώτης οποία θα ανέβεις στην Κύπρο.

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από συναδέλφους του, ο γνωστός ηθοποιός, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά, αποφάσισε  να αποσυρθεί από το θέατρο.

Ο εν λόγω κωμικός κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός, στην εκπομπή «Πρωινό» διευκρινίζοντας πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάτρου, με το τέλος της εν λόγω θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί.

«Εάν επιτραπούν οι υγειονομικές συνθήκες και αναλόγως την πορεία της παράστασης βεβαίως θα έρθουμε και στην Ελλάδα. Σας είπα –γιατί μιλάω καλά ελληνικά- όταν είπα ότι είναι η τελευταία παράσταση, δεν εννοώ μία παράστασης, αυτή η δουλειά θα γίνει όταν θα ολοκληρώσει τον κύκλο της. Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι, βγαίνουν, μιλάνε, λένε πράγματα, έχουν δικάσει, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όταν λέει κάποιος κάτι, παρερμηνεύεται, όλο αυτό εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν έχω βγει δημόσια να κακολογήσω κανέναν, δεν έχω καμία σχέση με την αισθητική που υπάρχει και δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε με τόση κακία για μένα.

Δεν αντέχω τόσο μίσος. Βγήκε άνθρωπος και είπε “πώς ο παραγωγός έκανε πρόταση στον Χαϊκάλη”, γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή, έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Όχι! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν έχω βγει ποτέ να κακολογήσω άνθρωπο, δεν έχω καμία σχέση με την ανθρωποφαγία και γι’ αυτό πήρα την απόφαση… Θέλουν αίμα, να πεθάνω; Δεν θα τους κάνω τη χάρη»

Συνέχεια η η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην περιβόητη φράση «άντρας παλαιάς κοπής», τονίζοντάς του ότι θα πρέπει να σέβεται τα όχι των γυναικών, με τον ηθοποιό να ξεσπάει.

Η συζήτηση είχε ως εξής:

Φαίη Σκορδά: Αυτό που νομίζω ότι έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε και ούτε σε εμένα άρεσε, ήταν το «άντρας παλαιάς κοπής».

Παύλος Χαϊκάλης: Φαίη μου γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;

Φαίη Σκορδά: Άρα όταν ακούει το «όχι» σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο «όχι» πρέπει να σταματάμε.

Παύλος Χαϊκάλης: Φαίη μου αφού δεν ξέρεις τα γεγονότα, ποιο όχι; Αφού δεν την ξέρετε την υπόθεση ρε παιδιά.

Φαίη Σκορδά: Έχω μιλήσει με κορίτσια στην Κύπρο, αυτή την ώρα όμως δεν θα ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα.

Παύλος Χαϊκάλης: Έχω δώσει 40 χρόνια συνεντεύξεις με τη θέση μου για τη γυναίκα. Αυτά τα ξεχάσατε.

https://vimeo.com/650243939

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This