Γιώργος Λιάγκας: «Πολύ γνωστός πρωταγωνιστής που ενεπλάκη το όνομά του σε σοβαρές καταγγελίες, σκέφτεται να επιστρέψει στο θέατρο»

Ο εν λόγω ηθοποιός επικοινώνησε με τον παρουσιαστή για να τον συμβουλέψει!

Must Read

Ο Παύλος Χαϊκάλης επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι και θα συμμετάσχει στην παράσταση του Γιάννη Φλωρινιώτη, η οποία θα ανέβει στην Κύπρο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος επικοινώνησε με τον εν λόγω ηθοποιό, αποκάλυψε πώς επιστρέφει στο χώρο του θεάτρου για βιοποριστικούς λόγους, ωστόσο νιώθει παράξενα καθώς έχει καταγγελθεί η για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δύο γυναίκες ηθοποιού.

Δείτε επίσης: Τάσος Κωστής για Παύλο Χαϊκάλη: «Δεν κάνει κάποιο έγκλημα, δουλεύει για να ζήσει»

Πολλοί από τους συναδέλφους του θεωρούν πώς ο κόσμος θα κρίνει την απόφαση του να κάνει θεατρικό comeback, ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν αρκετά αιχμηρός με τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Παύλος Χαϊκάλης, δεν γύρισε στο θέατρο αλλά κάνει μία αρπαχτή».

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πώς επικοινώνησε μαζί του ένας ηθοποιός που κατηγορείται κακοποιητικές συμπεριφορές και ζήτησε τη γνώμη του αναφορικά με την επιστροφή του στο θέατρο.

«Με πήρε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής που ενεπλάκη το όνομά του πριν από μήνες και μου λέει “σκέφτομαι να γυρίσω στο θέατρο, τι πιστεύεις ότι θα γίνει;”. Από αυτούς που εμπλέκονται με σοβαρές καταγγελίες, δε με πήρε μέσα από τη φυλακή κάποιος. Και του είπα –η γνώμη μου η ταπεινή- ότι “έτσι και γυρίσεις στο θέατρο, θα μαζευτεί απ’ έξω κόσμος και θα σου πετάξει γιαούρτια και ντομάτες. Μην γυρίσεις!”. Δεν είναι ο Χαϊκάλης, για να μην παρεξηγηθώ» κατέληξε ο παρουσιαστής.

https://vimeo.com/649500281

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This