Αδιανόητη καταγγελία! Λένε στους υγειονομικούς να μην κάνουν τεστ για να μην βγουν θετικοί

Με 200 υγειονομικούς λιγότερους το νοσοκομείο - Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων

Must Read

«Βράζει» από κρούσματα το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων, μέχρι στιγμής, πάνω από 90 υγειονομικοί νοσούν με κορωνοϊό και έχουν τεθεί εκτός εργασίας.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Φερεντίνος μιλώντας στην ΕΡΤ: «Ένα νούμερο που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της ιχνηλάτησης και αναμένεται να είναι πάνω από 100 τις επόμενες ώρες. Επίσης, πάνω από 90 συνάδελφοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας εδώ και περίπου τέσσερις μήνες» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νοσοκομείο λειτουργεί με τουλάχιστον 200 εργαζόμενους λιγότερους, καθώς οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι παραμένουν σε αναστολή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το προσωπικό που έχει μείνει πίσω να προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε εφιαλτικές βάρδιες, χωρίς άδειες και ρεπό:

«Αυτό έχει δημιουργήσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση για το υπόλοιπο προσωπικό, το οποίο δουλεύει εδώ και δύο χρόνια σε καθεστώς εντατικοποίησης της εργασίας και αναστολών και προσπαθεί να ανταποκριθεί σε δύσκολες καταστάσεις» σημείωσε ο κ. Φερεντίνος, ενώ πρόσθεσε ότι συνάδελφοί του καταγγέλλουν ότι δέχονται πιέσεις να μην υποβάλλονται σε τεστ για κορωνοϊό, προκειμένου να μην αποδειχτεί ότι είναι θετικοί και χρειαστεί να απουσιάσουν:

«Υπάρχει καταγγελία ότι συνάδελφοι δέχονται πιέσεις να μην κατεβαίνουν να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στα τμήματα σε περίπτωση που το προσωπικό βγει θετικό καθώς το προσωπικό είναι οριακό» δήλωσε ο κ. Φερεντίνος.

https://vimeo.com/662193754

Ένα εύλογο ερώτημα βέβαια είναι, γιατί δεν επιτρέπουν στο ανεμβολίαστο δυναμικό να επιστρέψει στα πόστα του, αφού φτάσαμε πλέον στο σημείο να εργάζονται κανονικά οι υγειονομικοί που νοσούν από κορωνοϊό;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This