ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα...» Έλληνες χάκερ «μπήκαν» στην ιστοσελίδα και τις κάμερες του Υπουργείου Παιδείας των Σκοπίων

«Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα…» Έλληνες χάκερ «μπήκαν» στην ιστοσελίδα και τις κάμερες του Υπουργείου Παιδείας των Σκοπίων

Η ομάδα Ελλήνων χάκερ με την ονομασία «Powerful Greek Army» γνωστοποίησε στις 4 Φεβρουαρίου ότι «το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών Βόρειας Μακεδονίας – mon.gov.mk έχει χακαριστεί» και πως «έχουμε πρόσβαση ακόμα και στα συστήματα κάμερας τους, σας παρακολουθούμε 24/7, έχουμε μάτια παντού, Σκόπια».

Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις στους στο twitter, οι Έλληνες χάκερ αναφέρουν: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα και δεν θα μπορέσετε ποτέ να κρυφτείτε, ακόμα κι αν το προσπαθήσετε, από εμάς, αγαπητά Σκόπια».

Το σκοπιανό Υπουργείο επιβεβαίωσε στο TV21 πως υπήρξαν «απόπειρες επίθεσης χάκερ», αλλά υποστήριξε πως τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας «είναι πλαστά αφού το συγκρότημα του υπουργείου δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης