«Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα…» Έλληνες χάκερ «μπήκαν» στην ιστοσελίδα και τις κάμερες του Υπουργείου Παιδείας των Σκοπίων

Must Read

Η ομάδα Ελλήνων χάκερ με την ονομασία «Powerful Greek Army» γνωστοποίησε στις 4 Φεβρουαρίου ότι «το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών Βόρειας Μακεδονίας – mon.gov.mk έχει χακαριστεί» και πως «έχουμε πρόσβαση ακόμα και στα συστήματα κάμερας τους, σας παρακολουθούμε 24/7, έχουμε μάτια παντού, Σκόπια».

Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις στους στο twitter, οι Έλληνες χάκερ αναφέρουν: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα και δεν θα μπορέσετε ποτέ να κρυφτείτε, ακόμα κι αν το προσπαθήσετε, από εμάς, αγαπητά Σκόπια».

Το σκοπιανό Υπουργείο επιβεβαίωσε στο TV21 πως υπήρξαν «απόπειρες επίθεσης χάκερ», αλλά υποστήριξε πως τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας «είναι πλαστά αφού το συγκρότημα του υπουργείου δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This