ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Πάνος ερωτιάρης» στα κοινωνικά δίκτυα ο 31χρονος που βίασε 18χρονη baby sitter

«Πάνος ερωτιάρης» στα κοινωνικά δίκτυα ο 31χρονος που βίασε 18χρονη baby sitter

Έχει υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για έκδοση διάταξης δημοσιοποίησης των στοιχείων του

Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό Τσαμαδού συνελήφθη ο 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 18χρονης, την οποία προσέλαβε ως baby sitter!

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο 31χρονος που προσέλαβε 18χρονη ως baby sitter και την βίασε απειλώντας την με μαχαίρι

Όπως αποδείχτηκε ο 31χρονος είναι σεσημασμένος έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης και έχοντας κατηγορηθεί από το 2013 έως το 2018 για κλοπή και αρπαγή τσάντας, παραβίαση του νόμου περί όπλων, αντιποίηση στολής.

Το πόσο «μπουμπούκι» είναι ερευνάνε τώρα οι Αρχές, ξεσκονίζοντας τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία παρουσιαζόταν σαν… «Πάνος ερωτιάρης»! Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εξετάζουν αν ο 31χρονος έχει διαπράξει και άλλους βιασμούς.

Επίσης έχει υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για έκδοση διάταξης δημοσιοποίησης των στοιχείων του, για να τον αναγνωρίσουν γυναίκες που πιθανόν να είναι θύματά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης