«Friends»: Ενα… σίριαλ με διαζύγια, ναρκωτικά, δικαστήρια, αποβολές και ψυχολογικά προβλήματα

Ο «Τσάντλερ» έδωσε 9.000.000 ευρώ για να απεξαρτηθεί! Οι επτά αποβολές της «Μόνικα» μέχρι να γίνει μητέρα

Must Read

Τα «Φιλαράκια» Τσάντλερ, Ρέιτσελ, Μόνικα, Φίμπι, Ρος και Τζόι μπορεί να μας κάνουν να γελάμε ακόμη και τώρα, 18 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, όμως η πραγματική ζωή των πρωταγωνιστών είναι γεμάτη από τραγωδίες και δράματα. Ναρκωτικά, διαζύγια, απανωτές αποβολές, δικαστικά δράματα και μάχες με ψυχολογικά προβλήματα συντάραξαν τις ζωές των Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ.

Μόλις προ ημερών ο τηλεοπτικός Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι) αποκάλυψε, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, ότι μπήκε 15 φορές σε κέντρα απεξάρτησης, ξοδεύοντας πάνω από 9.000.000 ευρώ για να γλιτώσει από τα ναρκωτικά. Μάλιστα, εξαιτίας της εξάρτησής του από τα οπιοειδή κινδύνεψε να πεθάνει, όταν τρύπησε το παχύ του έντερο. Εμεινε σε κώμα δύο εβδομάδες, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε μήνες, για να αποκατασταθεί η υγεία του. Η σύζυγος του Τσάντλερ, Μόνικα, κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ, ανέβηκε γολγοθά για να γίνει μητέρα. Σύμφωνα με τη «Sun», μέχρι να γεννηθεί ο 18χρονος σήμερα Κόκο Αρκέτ, απέβαλε επτά φορές, χάνοντας τα μωρά που κυοφορούσε. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι στο DNA της είχε μία σπάνια μετάλλαξη ενός γονιδίου, το οποίο εξωθούσε τον οργανισμό της να επιτεθεί στο έμβρυο από την πρώτη στιγμή στην κοιλιά της και να το σκοτώσει.

Η ελληνική καταγωγής Τζένιφερ Ανιστον, που έπαιξε την κολλητή φίλη της Μόνικα, Ρέιτσελ, είδε δύο γάμους της να καταρρέουν. Ο χωρισμός της το 2018 από τον δεύτερο σύζυγο της, τον Τζάστιν Θερού, ήταν χωρίς ένταση, σε αντίθεση από τον χωρισμό το 2005 από τον Μπραντ Πιτ. Ολος ο πλανήτης ασχολήθηκε με το πολύκροτο διαζύγιο Ανιστον – Πιτ, όταν αποδείχτηκε ότι ο σταρ του Χόλιγουντ την απατούσε με την Αντζελίνα Τζολί, την οποία χρόνια αργότερα παντρεύτηκε.

Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Ανιστον, «Ρος» (Ντέιβιντ Σουίμερ), απέκτησε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την υπερβολική διασημότητα που απέκτησε από την παγκόσμια επιτυχία της σειράς. Για το καλό της ψυχικής του υγείας αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Για χρόνια απέφευγε να δουλέψει ως ηθοποιός και ήταν πολύ επιλεκτικός με τους ρόλους, καθώς προτιμούσε τη δουλειά πίσω από τις κάμερες ως σκηνοθέτης.

Κατάθλιψη

Το 2016 ο Ματ ΛεΜπλανκ αποκάλυψε ότι, όταν σταμάτησε να υποδύεται τον Τζόι, άρχισε να υποφέρει από κατάθλιψη. Τα συμπτώματα χειροτέρεψαν το 2006, όταν ήταν σε εξέλιξη το διαζύγιο από τη σύζυγό του Μελίσα Μακνάιτ. Την ίδια περίοδο η 11 μηνών μοναχοκόρη του Μαρίνα Περλ διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια στον εγκέφαλο, ενώ η τηλεοπτική σειρά «Joy», που αποτελούσε το μοναδικό spinoff από τα «Φιλαράκια», ακυρώθηκε καθώς «πάτωσε» στην τηλεθέαση.

Τέλος, η Λίζα Κούντροου, που υποδύθηκε την αντισυμβατική «Φίμπι», για επτά ολόκληρα χρόνια σερνόταν στα αμερικανικά δικαστήρια έπειτα από αγωγή που κατέθεσε εναντίον της το 2007 ο πρώην μάνατζέρ της, Σκοτ Χάουαρντ. Η Κούντροου έκανε το λάθος να αθετήσει προφορική υπόσχεση στον Χάουαρντ, που την εκπροσωπούσε από το 1991 μέχρι το 2007, να του δίνει το 10% των εσόδων της. Οταν, μάλιστα, τον απέλυσε, αρνήθηκε να του καταβάλει την οφειλόμενη αποζημίωση 50.000 ευρώ. Τελικά, το 2014 το δικαστήριο δικαίωσε τον Χάουαρντ και καταδίκασε την Κούντροου να του καταβάλει 1.600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This