ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΟ μπάτλερ του τέως βασιλιά αποκαλύπτει: «Η συμβουλή που μου έδωσε»

Ο μπάτλερ του τέως βασιλιά αποκαλύπτει: «Η συμβουλή που μου έδωσε»

«Ήταν ένας πολύ φειδωλός άνθρωπος στις κουβέντες του»

Ο πρώην μπάτλερ της τέως βασιλικής οικογένειας, Στάθης Παπαχριστοφίλου, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του για δύο χρόνια στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του και μοιράστηκε τις εμπειρίες του.

«Η χημεία μεταξύ μας ήταν αυτόματη και η συνεργασία μας συνεχίστηκε για δύο χρόνια» ανέφερε και τόνισε πως η συμπεριφορά της οικογένειας απέναντι σε όλο το προσωπικό ήταν «εξαιρετική» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Η ευγένεια, η καλοσύνη και η λεπτότητα με την οποία μας φέρθηκαν είναι κάτι που το ομολογούν οι πάντες» συμπλήρωσε ενώ τόνισε ότι ο ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία ήταν υποδειγματικοί γονείς: «Ο δεσμός και η τρυφερότητα που είχαν με όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση».

Μιλώντας για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο Στάθης Παπαχριστοφίλου αποκάλυψε ότι άκουγε με ιδιαίτερη προσοχή τα νέα και τις εξελίξεις, χωρίς να κάνει κριτική: «Ήταν ένας άνθρωπος με έμφυτη κομψότητα και απόλυτη γνώση της μόδας, των αξεσουάρ και του τι ακριβώς ταιριάζει στον ίδιο», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα εξήρε το ήθος και την ευγένεια της της Άννας – Μαρίας: «Ήταν εξήντα χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει πιο λαμπρό παράδειγμα συντροφικότητας. Αποδέκτης της τρυφερότητας της Άννας – Μαρίας ήταν κυρίως ο σύζυγός της και αυτό ήταν απόλυτα αληθινό και βαθύ».

Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου αποκάλυψε μάλιστα ότι ο τέως βασιλιάς του είχε δώσει μια πολύ σημαντική συμβουλή, να ζυγίζει πάντοτε τα λόγια του: «Ήταν ένας πολύ φειδωλός άνθρωπος στις κουβέντες του και αυτό έχει αποδειχτεί όλα αυτά τα χρόνια».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης