Σοκάρει οδηγός λεωφορείου για την ελλιπή ασφάλεια: «Όταν ψιλοβρέχει, κάνουμε το σταυρό μας!»

Υπάρχουν προβλήματα στα ελαστικά και στα φρένα, μεταξύ άλλων!

Must Read

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στόλος των λεωφορείων με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα ασφάλειας των επιβατών θέτει ο οδηγός ενός αστικού λεωφορείου. Ενδεικτικά ανέφερε πως υπάρχουν προβλήματα στα ελαστικά και τα φρένα των οχημάτων ενώ παραδέχθηκε πως όταν ψιλοβρέχει, οι οδηγοί κάνουν το σταυρό τους να μην συμβεί τίποτα!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ανέφερε πως η φθορά στα ελαστικά είναι ένα σοβαρό ζήτημα καθώς «τα ελαστικά είναι το “νούμερο 1” που πρέπει να κοιτάμε».

Ο οδηγός τόνισε ότι η κατάσταση τους προκαλεί φόβο κι ότι όταν βρέχει κάνουν, κυριολεκτικά τον σταυρό του να μην συμβεί κανένα ατύχημα.

«Προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο ασφαλές γίνεται από την δικιά μας μεριά, αλλά κάποια πράγματα όταν ρίχνει ένα ψιλόβροχο και έχει γλίτσα, εκεί κάνουμε τον…σταυρό μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα προβλήματα στα φρένα τα οποία επισκευάζονται μόνο αν τα λεωφορεία δεν μπορούν να κάνουν δρομολόγιο:

«Εκτός από τα ελαστικά έχουμε προβλήματα και στα φρένα, πρέπει δηλαδή να φτάσει να χαλάσει κάτι για να φτιαχτεί. Αν κάτι δεν φθάσει στο απροχώρητο δεν αλλάζει…! Αν δεν δηλαδή το λεωφορείο δεν είναι δυνατόν να βγάλει δρομολόγιο τότε θα κάνουν μια προχειροδουλειά. Υπάρχουν και λεωφορεία που είναι καλά, αν δεν συντηρηθούν και αυτά την ίδια κατάληξη θα έχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι μόνο η συντήρηση, είναι και βρώμικα, ο κόσμος που μπαίνει πίσω παραπονιέται συνέχεια και εμείς στην ουσία που οδηγάμε μέσα στην βρωμιά, προσπαθούμε και εμείς οι οδηγοί να κάνουμε κάποιους ελέγχους στα λεωφορεία, αλλά είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που για να βγει η δουλειά θα πρέπει να παραλείψουμε πολλά πράγματα», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Χθες, έπεσε μέρος της οροφής του λεωφορείου 040 την στιγμή που εκτελούσε δρομολόγιο με επιβάτες. 

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This