ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Κασσελάκης κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι «παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ» στα σούπερ μάρκετ

Ο Κασσελάκης κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι «παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ» στα σούπερ μάρκετ

«Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών»

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία, όπως υποστήριξε, δεν κάνει συστηματικούς ελέγχους στα σούπερ μάρκετ με στόχο την μείωση των τιμών, αλλά «παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1».

Σύμφωνα με τον κ.Κασσελάκη, αυτό υποτιμά «τη νοημοσύνη των πολιτών», ενώ σχολιάζει ακόμα, «καρφώνοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν ‘εξαρτημένοι’ από τον μισθό τους» (σ.σ. αναφερόμενος σε σχετική ατάκα του Πρωθυπουργού τον Μάρτιο του 2020).

  • Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών. Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης