Τα Όσκαρ των Ελλήνων influencers χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Influencers με... βραβεία

Must Read

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα social media που έχει δημιουργηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) να συνεχίζουν το «ξεψάχνισμα» των λογαριασμών πολλών και διάφορων influencers με «χρυσές» αναρτήσεις ψάχνοντας για φορολογικά «λαβράκια», ωστόσο πριν από μερικά βράδια, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Posidonio, απονεμήθηκαν τα πρώτα ελληνικά βραβεία σε ανθρώπους του εν λόγω κλάδου, για τους οποίους πολλοί θεωρούν ότι «θησαυρίζουν» πουλώντας… αέρα κοπανιστό!

Χριστίνα Αλούπη, Δημήτρης Στρέπκος

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι οι influencers αποτελούν ανερχόμενη οικονομική δύναμη, γι’ αυτό εξάλλου έχουν μπει και στο στόχαστρο και της ΑΑΔΕ, με τους ελεγκτές της να αναζητούν παρατυπίες. Τα Greek Influencers Awards, που πραγματοποιήθηκαν πρώτη φορά φιλοδοξώντας να θέσουν τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού, έχουν στόχο, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές τους, να αναδείξουν και να τιμήσουν τους επαγγελματίες που δημιουργούν περιεχόμενο για το διαδίκτυο με μακροπρόθεσμη αξία για όλους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.

Γιώργος Κουτούλιας

Τα άτομα που βραβεύτηκαν επελέγησαν από μία οργανωτική και κριτική επιτροπή υπό την προεδρία του Γιώργου Κουτούλια, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε εξαρχής και διοργάνωσε τα Greek Influencers Awards. Ο ίδιος σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον art & fashion director και designer του brand Celebrity Skin Δημήτρη Στρέπκο, την director του περιοδικού «Estetica» Φρύνη Λάτου και την PR & fashion consultant Τζένη Οικονόμου επέλεξαν τους νικητές σε κάθε κατηγορία καλώντας τους στο stage για να τους απονείμουν τα βραβεία τους.

Χριστίνα Αλούπη

Ανάμεσα στους νικητές ήταν η πρώην παίκτρια του «Survivor» Βιργινία Δικαιούλια, που τιμήθηκε ως Model Influencer, η Πηγή Δεβετζή, η οποία πήρε το τρόπαιο της αθλήτριας influencer, και ο Γιώργος Μανίκας που βραβεύτηκε ως parent influencer λόγω του περιεχομένου που δημιουργεί στα social media μαζί με τον γιο του. Οι πρώην παίκτριες του «My Style Rocks» Ολγα Κοτλιδά και Απολεών απέσπασαν αντίστοιχα τα τρόπαια fastion style influencer και TikToker fashion, ενώ η Τζούλια Κόλια, τιμήθηκε με βραβείο της beauty influencer.

Ολγα Κοτλιδά

Στους βραβευμένους ήταν επίσης ο CEO της εταιρίας Beautiful People PR events Χάρης Σιανίδης, που έφυγε με το βραβείο του PR Influencer, η Τζόρτζια Σιακαβάρα, σύντροφος του 84χρονου νομικού Κωνσταντίνου Πλεύρη, η οποία πήρε το βραβείο της TikToker Style, αλλά και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που είχε απασχολήσει λόγω του «χρυσού» γάμου της με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, με το γαμήλιο πάρτι τους να ελέγχεται από την ΑΑΔΕ. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως η Ελέτσι πήρε βραβείο στην κατηγορία hair braiding influencer. Πάντως κάποιοι παρευρισκόμενοι έλεγαν πως θα έπρεπε να δοθεί και ένα βραβείο τιμής ένεκεν στην Ιωάννα Τούνη που υπήρξε η πρωτοπόρος του είδους.

Απολεών
Eλίζαμπεθ Ελέτσι
Τζώρτζια Σιακαβάρα
Nelly Rai, Χάρης Σιανίδης, Τζούλια Κόλλια, Γιώργος Κουτούλιας
Αλέξης Γεωργούλης, Πηγή Δεβετζή

Οι κατηγορίες και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

MODEL INFLUENCER
Βιργινία Δικαιούλια

ATHLETE INFLUENCER
Πηγή Δεβετζή

PARENT INFLUENCER
Γιώργος Μανίκας & υιός

PLUS SIZE MODEL INFLUENCER
Πελαγία Ζερβού

REPORTER INFLUENCER
Λάζος Μαντικός

FASHION STYLE INFLUENCER
Ολγα Κοτλιδά

FASHION CONTENT INFFUENECER
Λία Μπαρόλα

RADIO PRODUCER INFLUENCER
Μάγκυ Χαραλαμπίδου

MICRO LIFE STYLE DIGITAL INFLUENCER
Αλεξία Μαντζάρη

MAKE UP ARTIST INFLUENCER
Βασίλειος Βαζάκος

BEAUTY INFLUENCER
Τζούλια Κόλλια

PERMANENT MAKE UP INFLUENCER
Galini Kirboba

MAKE UP SPECIALIST INFLUENCER
Ελενα Ψωμά

LIFE STYLE & LUXURY TRAVEL INFLUENCER
Nelly Rai

TRAVEL INFLUENCER
Αθηνλα Μασμανίδου

LUXURY LIVING PRESENTER INFLUENCER
Βίκυ Μπουζούνη

BEAUTY SCULPTOR INFLUENCER
Δρ Ειρηνη Ζάγκου

BRIDAL HAIR INFLUENCER
Μάρκος Ευθυμίου

MAKE UP BRIDAL INFLUENCER
Ξανθούλα Γκριπέου

HAIR EXPERT INFLUENCER
Garos Σεκερτζής

FASHION BLOGGER INF
Eλενα Xύτσα

HAIR BRAIDING INFLUENCER
Eλίζαμπεθ Ελέτσι

TOTAL MAKE OVER INFLUENCER
Ελεάνα Θάνου

PR INFLUENCER
Χάρης Σιανίδης

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

LIFE STYLE JOURNALIST
Παναγιώτης Βαζαίος

TIK Toker STYLE
Τζόρτζια Σιακαβάρα

TIK Toker FASHION
Απολεών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This