ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΕλεύθερος με εγγύηση ο ένοπλος που συνελήφθη κοντά σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ - Υποστήριξε πως είναι οπαδός του

Ελεύθερος με εγγύηση ο ένοπλος που συνελήφθη κοντά σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ – Υποστήριξε πως είναι οπαδός του

Ελεύθερος, έχοντας καταβάλει εγγύηση 5.000 δολαρίων αφέρθηκε ο Βεμ Μίλερ ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Κοατσέλα της Καλιφόρνια κοντά σε χώρο όπου θα μιλούσε ο Ντόναλντ Τραμπ έχοντας πάνω του όπλα!

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως απέτρεψε την τρίτη απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Ο 49χρονος οδηγούσε ένα μαύρο SUV χωρίς άδεια κυκλοφορίας με «αυτοσχέδια» πινακίδα. Στο όχημα βρέθηκαν καραμπίνα, οπλισμένο πιστόλι, πυρομαχικά και πολλά πλαστά διαβατήρια. Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν δημοσιογράφος αλλά δεν είχε τα κατάλληλα διαπιστευτήρια.

Μιλώντας σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Μίλερ ανέφερε πως είναι οπαδός του Τραμπ και είχε τα όπλα πάνω του για την προσωπική του ασφάλεια ενώ υποστήριξε πως είχε ενημερώσει και τους αστυνομικούς στο μπλόκο για τα όπλα. «Αυτές οι κατηγορίες είναι βλακείες. Είμαι καλλιτέχνης, είμαι το τελευταίο άτομο που θα προκαλούσε βία και θα έβλαπτε οποιονδήποτε», είπε.

Ο Μίλερ είναι πιθανό να είναι μέλος της ακροδεξιάς αντικυβερνητικής οργάνωσης «Κυρίαρχων Πολιτών», μίας ομάδας που βασίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύει ότι οι κυβερνήσεις δεν έχουν καμία εξουσία στα μέλη της.

Ο ύποπτος έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 2 Ιανουαρίου 2025, σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά αρχεία.

Δείτε επίσης:

Νέα απόπειρα δολοφονίας – Συνελήφθη ένοπλος σε χώρο όπου θα μιλούσε ο Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ από Καλιφόρνια: «Φοβάμαι ότι σε 3 με 4 μήνες θα έχουμε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

Προηγείται ο Τραμπ στην κούρσα με την Κάμαλα – Καλύτερος στην διαχείριση πολέμων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης