Αποκάλυψη: Η Άγκυρα στήνει γραφείο πρακτόρων στις Βρυξέλλες με στόχο την Δυτική Θράκη!

Must Read

Απίστευτη πρόκληση από τους ανθρώπους του προξενείου της Τουρκίας στη Θράκη. Κάτω από τη… μύτη της ελληνικής διπλωματίας και των ευρωβουλευτών μας, η αυτοαποκαλούμενη , «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης», στήνει στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης γραφείο, που στόχο θα έχει από τη μια να επηρεάζει τα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών, και από την άλλη να δυσφημεί τη χώρα μας.

Η κίνηση αυτή έρχεται να κλιμακώσει τις κινήσεις που κάνουν οι Τούρκοι μέσω των πρακτόρων τους στην περιοχή, που χρόνια τώρα επιχειρούν να στήσουν θέμα με την μουσουλμανική, θρησκευτική μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Το σχέδιο των ανθρώπων της Αγκύρας και του Προξενείου έγινε γνωστό από ανάρτηση στο twitter, σε πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας στις Βρυξέλλες το @EuroBrussels, στο οποίο αναφέρεται ότι ζητείται στέλεχος για να αναλάβει τη θέση συντονιστή γραφείου από την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης»!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η θέση θα είναι πλήρους απασχόλησης και ο υποψήφιος εκτός από Τουρκικά πρέπει να γνωρίζει Αγγλικά, ενώ δουλειά θα πιάσει από τις αρχές Οκτωβρίου!

Από το βρώμικο παιχνίδι της Αγκυρας, δεν θα απουσιάζει η Γερμανία μια και ο…συντονιστής θα αναφέρεται στα κεντρικά γραφεία της ABTTF, που έχει έδρα το Witten της Γερμανίας, όπου υπάρχει ισχυρή τουρκική μειονότητα.

Ο επίσημος ρόλος του συντονιστή θα είναι να αναλάβει να συντονίζει τις προσπάθειες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των μειονοτήτων!
Επίσης, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη:

«Θα διεξάγει συνεχή επαφή και διάλογο με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων, αλλά και τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τις διεθνείς ΜΚΟ και τον τύπο.
Θα συμμετέχει σε συναντήσεις – συνέδρια και εκδηλώσεις σχετικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου και των μειονοτήτων και συναφή θέματα στις Βρυξέλλες.
Θα συνδέεται με τις ευρωπαϊκές ΜΚΟ και δίκτυα.
Θα παρακολουθεί τις εξελίξεις της ΕΕ στον τομέα των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των μειονοτήτων. 

Θα συμμετέχει σε πρωτοβουλίες ανταλλαγής πληροφοριών και άσκησης πιέσεων σχετικά με τις προτεραιότητες της ABTTF για την υπεράσπιση των μειονοτικών ομάδων στην ΕΕ.
Σε συντονισμό με το κεντρικό γραφείο ABTTF στο Witten της Γερμανίας, θα ενεργεί με εσωτερικές αναφορές στις πολιτικές διαδικασίες και πρακτικές της ΕΕ, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των μειονοτήτων στο κεντρικό γραφείο της ABTTF.

Θα υποβάλλει περιοδικές εκθέσεις δραστηριότητας στο Κεντρικό Γραφείο ABTTF και θα μεταφέρει αμέσως τις πληροφορίες που αφορούν την τουρκική κοινότητα στη Δυτική Θράκη, την Ελλάδα καθώς και άλλες τουρκικές μειονότητες / κοινότητες στην Ευρώπη στο Εκτελεστικό Συμβούλιο ABTTF και στο προσωπικό της Κεντρικής Υπηρεσίας ABTTF, ενώ θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη πολιτικών και στρατηγικών που θα εφαρμοστούν από το ABTTF. 

Θα διευθύνει τη διοίκηση της ABTTF στις Βρυξέλλες σύμφωνα με το καταστατικό της ABTTF και τη βελγική νομοθεσία.

Ελάχιστα προσόντα:

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, Διεθνών Σχέσεων, Δικαίου, Δημόσιας Διοίκησης, Ευρωπαϊκών Σπουδών . Πτυχίο Master στα προαναφερθέντα πεδία είναι προτιμητέο .
Εξαιρετική γνώση της τουρκικής και της αγγλικής γλώσσας. Η γνώση των γαλλικών να είναι επαρκής.

Ικανότητα γνώσης της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των οργάνων της.
Βελτιωμένη ικανότητα επικοινωνίας, συντονισμού και ομαδικής εργασίας.
Κατοχή μόνιμης άδειας διαμονής και απασχόλησης στο Βέλγιο.

Εφαρμογή:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το επαγγελματικό τους βιογραφικό σημείωμα (στα τουρκικά και τα αγγλικά) μαζί με επιστολή παρακίνησης μέχρι τις 19 Αυγούστου 2019 στο [email protected] ή Ομοσπονδία των Τούρκων της Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF)
Wemerstr. 2
D-58454 Witten
ΓΕΡΜΑΝΙΑ»

Να σημειώσουμε όπως πρόσφατα είχε αποκαλύψει το newsbreak.gr και η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, το Τουρκικό Προξενείο δίνει μάχη να μην εκλεγεί βουλευτής ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΔ) ώστε να ελέγχει όλους τους εκλεγμένους στην Δυτική θράκη, βουλευτές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This