Άδωνις Γεωργιάδης: «Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με την Εκκλησία, αλλά εγώ εμπιστεύομαι την κρίση της» (video)

Must Read

Εκτός κυβερνητικής γραμμής δείχνει να είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιας που συντάσσεστε ξεκάθαρα με την «γραμμή» της Ιεράς Συνόδου και επιμένει να μην βλέπει «κανένα πρόβλημα» με τον κορωνοϊό, θεωρώντας ασφαλές το να προσέρχονται οι πιστοί στις εκκλησίες και να μεταλαμβάνουν.

Δείτε επίσης: Παρέμβαση Εισαγγελέα σε όσους δεν πειθαρχήσουν με τα μέτρα! Σε λίγες ώρες το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Την ώρα μάλιστα που τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, κλείνουν σχολεία, φροντιστήρια, θέατρα, ακυρώνουν παρελάσεις… και ήδη αδειάζει το ΜΕΤΡΟ και ΜΜΜ. Επιπλέον, ακόμη και κύκλοι της εκκλησίας αποτρέπουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από το να προσέρχονται στις εκκλησίες.

Ο κύριος Γεωργιάδης όμως, δείχνει να αδιαφορεί για όλες τις παραπάνω ανακοινώσεις και «απαγορεύσεις»… και παραμένει προσηλωμένος στον αγώνα -μέσω τηλεοπτικών παραθύρων- για να μην χάσει τους πιστούς ψηφοφόρους τους. Δυστυχώς, χωρίς ενσυναίσθηση και ανεύθυνα απέναντι στον ελληνικό λαό… που ετοιμάζεται να περάσει κι άλλες δύσκολες δοκιμασίες!

Τα συμπεράσματα, δικά σας: 

https://vimeo.com/396947532

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This