Ηρωίδες Ελληνίδες συγκέντρωσαν δυσεύρετα υλικά προφύλαξης από τον κορωνοϊό και τα μοιράζονται με συμπολίτες τους

Must Read

Σε μία πιθανή συντέλεια του κόσμου η Νατάσσα Πεσλή από την Καλλιθέα και η Μαντώ Σκαρίμπα από το Ηράκλειο Αττικής ίσως ήταν από τους τελευταίους επιζώντες πάνω στη Γη! Σε όσους φαντάζει υπερβολική μια τέτοια πρόβλεψη, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα μέτρα προστασίας που έχουν πάρει οι δύο Ελληνίδες… survivors για να πειστούν.

Δείτε επίσης: Πρόεδρος ΕΦΕΤ: Πάντα να απολυμαίνουμε το χερούλι του καροτσιού για τα ψώνια μας από το supermarket

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Κίνα, οι δύο φίλες δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι η επιδημία του κορωνοϊού θα χτυπούσε αργά ή γρήγορα και την πόρτα μας. Έτσι, άρχισαν σιγά σιγά να συγκεντρώνουν όσα χρειάζονταν για να προστατευτούν από την επέλαση του επικίνδυνου ιού, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτουν προστατευτικές μάσκες που είναι δυσεύρετες στην αγορά, πανάκριβες στολές προστασίας αξίας 120 ευρώ καθεμιά, δεκάδες μπουκάλια οινοπνεύματος 70 βαθμών που έχουν έλλειψη τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, καθώς και άπειρα αντισηπτικά!

Μάλιστα, όλα αυτά δεν τα κρατούν μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά τα μοιράζονται με φίλους και γνωστούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να προμηθευτούν μάσκες, οινόπνευμα ή αντισηπτικά. Ταυτόχρονα, οι δύο σύγχρονες καλές Σαμαρείτισσες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ανήμπορους συνανθρώπους τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This