ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑγρότης συνελήφθη στον αέρα - «Τα άρπαξαν ο Φραπές και ο Χασάπης, εμείς μείναμε στον τάκο»

Αγρότης συνελήφθη στον αέρα – «Τα άρπαξαν ο Φραπές και ο Χασάπης, εμείς μείναμε στον τάκο»

«Όποιος δουλεύει υποφέρει στην Ελλάδα»

Aντιμέτωπος με κατηγορίες που αμφισβητεί κατηγορηματικά βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς, Λουκάς Βούλγαρης, ο οποίος συνελήφθη στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής. 

Το περιστατικό εξελίχθηκε καθώς ο αγρότης είχε σταματήσει στον δρόμο για να δώσει συνέντευξη. «Είχα σταματήσει στον δρόμο και μιλούσα στο ραδιόφωνο. Ήρθαν τα παιδιά, λένε “ασφάλεια”. Δεν συμφωνώ με τη δικογραφία», δήλωσε ο Βούλγαρης αμέσως μετά τη σύλληψή του.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν διατάραξη οικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων της αστυνομίας. Ωστόσο, ο ίδιος διαφωνεί ριζικά με αυτές τις κατηγορίες. «Αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό διάλεξα, αυτοί που είναι στους αγροτικούς συλλόγους συνδικαλιστικά όργανα πρέπει να είναι μπροστά», υπογράμμισε, τονίζοντας τον ρόλο του ως συνδικαλιστικού στελέχους.

Ο αγρότης έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν έχει καμία εχθρότητα προς τους αστυνομικούς «που κάνουν τη δουλειά τους». Σχετικά με την υπόθεση, σημείωσε: «Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο. Είναι ο φόβος, και καλά “προσέξτε… μην, γιατί… θα».

«Τα άρπαξαν ο Φραπές, η Πόπη και ο Χασάπης»

Σύμφωνα με πληροφορίες του radiothiva.gr, τη στιγμή της σύλληψης ο Λουκάς Βούλγαρης επέστρεφε το τρακτέρ του λόγω αδυναμίας αποπληρωμής. Με πικρία στη φωνή του, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αγρότες. «Αφού ο Φραπές τα άρπαξε, η Πόπη τα άρπαξε, ο Χασάπης τα άρπαξε, και εμείς μείναμε στον τάκο. Γιατί εδώ στην Ελλάδα αυτό γίνεται, όποιος δουλεύει υποφέρει. Όποιος είναι των παιδιών…», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η απελπισία του φάνηκε καθαρά στα λόγια του: «Τα δικά τους τα παιδάκια. Αυτοί τ’ αρπάζουν. Εμείς που είμαστε τίμιοι, μας πετάξαν από το σχέδιο βελτίωσης για 2 μόρια έξω, το χάσαμε το τρακτεράκι παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί, με τον αγρότη να επιμένει στην αθωότητά του και να καταγγέλλει την κατάσταση που αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στον πρωτογενή τομέα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης