Πιερρακάκης: Bloomberg και FT τον… βλέπουν πρόεδρο του Eurogroup

Eφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια

O Κυριάκος Πιερρακάκης φιγουράρει στον διεθνή Τύπο. Με έντονη ελληνική παρουσία ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τον επόμενο πρόεδρο του Eurogroup, μετά την παραίτηση του Ιρλανδού Πασκάλ Ντόναχιου, ο οποίος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Οι πληροφορίες

Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως το Bloomberg και οι Financial Times, αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται βρίσκεται και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης. Από το υπουργείο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση των σχετικών πληροφοριών.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση γύρω από την πιθανή ανάληψη της προεδρίας του Eurogroup από τον Κυριάκο Πιερρακάκη ενισχύει το ευρωπαϊκό κύρος της Ελλάδας.

Nα σημειωθεί ότι, εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια, θα είναι η πρώτη φορά που Έλληνας υπουργός θα αναλάβει την προεδρία του Eurogroup.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Υποψήφια γλυφτρόνια για το ”χρήσμα”των ναζί της ούρσουλα..
    ..
    Η Αποστολία η κακλαστάνη,θ αποδώσει τα πτυχία και τις τιμές..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης