Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/1) στο Ηράκλειο, όταν 69χρονη γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι της κατοικίας της. Οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες και διερευνώνται.
Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της.
Νοσηλεία στην Εντατική
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Δανδουλάκη, η 69χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως δήλωσε στο ekriti.gr, έχει υποστεί μηριαίο κάταγμα καθώς και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση του νοσοκομείου, η ασθενής βρίσκεται υπό συνεχή και στενή παρακολούθηση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ τα επόμενα 24ωρα κρίνονται καθοριστικά για την εξέλιξη της υγείας της.
Δείτε επίσης:
- Γιάννης Ξυλούρης: Υπό τους ήχους του λαούτου το τελευταίο «αντίο»
- Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ ειδικευόμενη γιατρός – Διασωληνωμένη με μηνιγγίτιδα

