ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΤο μήνυμα που έστειλε ο Εμμανουήλ Καραλής στον Ντουπλάντις

Το μήνυμα που έστειλε ο Εμμανουήλ Καραλής στον Ντουπλάντις

Αμφισβήτησε ευθέως το παγκόσμιο ρεκόρ του Σουηδού φίλου του

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν αρκέστηκε στα 6μ.17. Αμέσως μετά τοποθέτησε τον πήχη στα 6μ.31! Τι… εστί αυτό το ύψος; Νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όχι μόνο στον κλειστό, αλλά και στον ανοιχτό. Ένα άλμα που έχει περάσει μόνο ο Σουηδός Ντουμπλάντις τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Τόκιο.

Ποτέ άλλοτε αθλητής του αγωνίσματος δεν διανοήθηκε να τοποθετήσει τον πήχη τόσο ψηλά. Ποτέ κανείς δεν είχε αμφισβήτηση την απόλυτη, μέχρι σήμερα, κυριαρχία του Σουηδού στο αγώνισμα. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά το τόλμησε.

Ο Manolo με τον τρόπο του έστειλε το μήνυμα στον φίλο του ότι πλέον δεν θα είναι μόνος να μοιράζει την… τράπουλα στο αγώνισμα. Θα έχει και αντίπαλο που κυνηγά πλέον το δικό του ρεκόρ. Αυτό είναι το πιο ψηλά.

Όπως βλέπετε και στον πίνακα που ακολουθεί ο Ντουμπλάντις μέχρι σήμερα ήταν ο μόνος που έχει περάσει τα 6μ.17. Ακόμα και ο θρύλος του αγωνίσματος, ο Σεργκέι Μπούμπκα σταμάτησε στα 6μ.14.


Η σεζόν μόλις άρχισε και σε ένα από τα δημοφιλέστερα αγωνίσματα του στίβου θα έχει ενδιαφέρον κι ελπίζουμε περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις από τον Έλληνα άλτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης