Σφοδρή επίθεση κατά της Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της παρουσίας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Τρίτης 14 Απριλίου.
Αρχικά, η κ. Λατινοπούλου υποστήριξε ότι τα ποσοστά της «Πλεύσης Ελευθερίας» εμφανίζουν πτωτική τάση, προχωρώντας στη συνέχεια σε ιδιαίτερα αιχμηρούς χαρακτηρισμούς.
Μεταξύ άλλων, παρομοίασε την πολιτική της αντίπαλο με την Ελένη Λουκά, ενώ τόνισε πως η συμπεριφορά της δεν μπορεί να αποδοθεί εύκολα με λόγια.
Η ένταση κλιμακώθηκε όταν η κ. Λατινοπούλου προχώρησε σε μίμηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναπαριστώντας –όπως είπε– στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει.
Με χαρακτηριστικές φράσεις και έντονο ύφος, απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους του στούντιο, αναπαράγοντας σκηνές που, κατά την ίδια, αποτυπώνουν τη στάση της πολιτικής της αντιπάλου.
Η μίμηση προκάλεσε σχόλια και αντιδράσεις εντός του στούντιο, με τους παρουσιαστές να παρεμβαίνουν.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην έντονη πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών, με τη ρητορική μεταξύ πολιτικών προσώπων να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο.
Δείτε επίσης:
- Απάντησε στον προκλητικό Φιντάν το ΥΠΕΞ: «Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Οι πασχαλινές ευχές προς όλους τους Έλληνες

