Τώρα – τρία ακόμα γαλλικά μαχητικά Ραφάλ στην Κύπρο!

Must Read

Το είπε και το έκανε ο Εμάνουελ Μακρόν!

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού και αποφασιστικότητας πρωί πριν από λίγο η Γαλλία Έστειλε επιπλέον τουλάχιστον τρία μαχητικά Ραφάλ στην Κύπρο. Γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια τις αντιδράσεις και τις αιτιάσεις της Τουρκίας αλλά και της Γερμανίας!

Η κίνηση αυτή δείχνει αποφασιστικότητα και συνιστά μήνυμα της Γαλλίας απέναντι στην Τουρκία. Αλλά σηματοδοτεί και την μεγάλη επιστροφή της Γαλλίας στην Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική, Αφού η Αίγυπτος συνεργάζεται στενά με τη Γαλλία για την εκδίωξη των τούρκων από την Λιβύη.

Το κυριότερο όμως είναι ότι η συμπεριφορά αυτή του Μακρόν δεν είναι υποκριτική. Στηρίζεται μάλιστα σε δύο πυλώνες. Τα δεδομένα συμφέροντα της Γαλλίας που την προκειμένη στιγμή ταυτίζονται με τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και τα πολιτικά οφέλη που θα απολάβει ο Μακρόν από αυτή του την κίνηση. Ειδικά από τον ψηφοφόρο που αμφιταλαντεύεται μεταξύ δεξιάς και πατριωτικού μετώπου της Λεπέν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This