Οι τούρκοι γυαλίζουν τα άρματα για τον Δεκέμβρη

Must Read

Την ώρα που ο Ερντογάν παραμυθιάζει την διεθνή κοινότητα με δήθεν κινήσεις αποκλιμάκωσης και διάθεση διαλόγου, προετοιμάζεται για πόλεμο. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δείχνουν ότι οι τούρκοι δεν έχουν αλλάξει καθόλου μέσα στους αιώνες. Την ώρα που παριστάνουν τους διπλωμάτες και διαθέσιμους για συζήτηση και ειρηνική συνύπαρξη, περιμένουν την ευκαιρία για να βρουν τον αντίπαλο σε αδυναμία ή σε έλλειψη εγρήγορσης και να επιτεθούν.

Ποιος δεν έχει διαβάσει τις τρομακτικές αναφορές της ΕΛΔΥΚ, την ώρα που η προδοτική χούντα διαβεβαίωνε τους ήρωες υπερασπιστές της Κύπρου ότι υπήρχε εκεχειρία συμφωνημένη με την Τουρκία υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, την ίδια στιγμή η Τουρκία βομβάρδιζε με ναπάλμ τα στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ.

Ερντογάν
Το έθνικό συμβούλιο της Τουρκίας έχει δώσει το πράσινο φως για πολεμική σύρραξη

Η Ελλάδα λοιπόν πρέπει να είναι απολύτως προσεκτική γιατί τα δείγματα είναι ισχυρά. Μπορεί η κυβέρνηση να πιθηκίζει τον μύθο περί αποκλιμάκωσης για να κάνει το χατήρι της Γερμανίας που θέλει να γλιτώσει την Τουρκία από τις κυρώσεις, όμως όλοι γνωρίζουμε πως μόνο αποκλιμάκωση δεν υφίσταται. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Τουρκία ήδη προανήγγειλε νέες ασκήσεις με πραγματικά πυρά που αποκλείουν το Καστελόριζο από τη μητέρα πατρίδα. Η Τουρκία συνεχίζει να παραβιάζει την ΑΟΖ της Κύπρου.

Ο έλληνας πρωθυπουργός κάνει ομιλία 1700 λέξεων στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ και δε λέει ούτε μια φορά την λέξη Κύπρος. Ας ελπίσουμε ότι συνειδητοποιεί τι κάνει, διότι εάν πιστεύει αυτά που λέει τότε αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο από την Τουρκία. Διατηρούμε ως Έλληνες την ελπίδα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει ένα διπλωματικό παιχνίδι με σκοπό να παραπλανήσει τους Τούρκους, ειδ’ άλλως τον καλούμε άμεσα να αφυπνιστεί και να διώξει με τις κλωτσιές όσους τον παρασύρουν σε αυτά τα εγκληματικά λάθη και συμπεριφορές.

ελληνοτουρκικά
Οι συζητήσεις είναι καταδικασμένες να καταλήξουν σε αποτυχία

Οι τούρκοι λοιπόν όπως έχουμε πει, προετοιμάζεται για πόλεμο σε όλα τα επίπεδα. Έχουν ήδη σχηματίσει στρατιωτικά με την Αλβανία την οποία θα χρησιμοποιήσουν σαν βάση όχι μόνο για το Πολεμικό Ναυτικό αλλά ακόμα και για τους μισθοφόρους Ταλιμπάν τους οποίους ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν ως μετανάστες σε κέντρο δήθεν φιλοξενίας στην Βόρειο Ήπειρο. Ανοίγοντας έτσι ένα μέτωπο στο Βορρά και στην Δύση ταυτόχρονα.

Ετοιμάζουν στρατιωτική βάση στην Λιβύη μαζί με το Κατάρ. Ανοίγοντας έτσι μέτωπο από το νότο. Έχουν εξοπλίσει τον κατοχικό στρατό στην Κύπρο με μέσα νέα στις βολής. Δεκάδες τεθωρακισμένα εδρεύουν ήδη στα κατεχόμενα έτοιμα να δημιουργήσουν ρήγμα και στο μέτωπο της Κύπρου. Η S 400 είναι ήδη στημένη και σημαδεύουν Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο, άσχετα αν ο Πούτιν δεν τους έχει προμηθεύσει ακόμα με τους πυραύλους μεγάλης εμβέλειας.

Ο Δεκέμβρης μυρίζει μπαρούτι

Σε όλο αυτό το κλίμα πολεμικής ετοιμασίας λοιπόν η Τουρκία ετοιμάζεται να κάτσει στο τραπέζι μαζί με την Ελλάδα για 61η φορά. Τι σημαίνει αυτό, και γιατί έχει τέτοια σημασία; Διότι γίνεται αντιληπτό πως οι τούρκοι έχουν συζητήσει με την Ελλάδα άλλες 60 φορές, ποτέ όμως άλλοτε δεν υπήρχε τέτοια δημοσιότητα και τέτοια ένταση πίσω από τις συνομιλίες.
Και αυτή η ένταση έχει καλλιεργηθεί τεχνηέντως από την Τουρκία, ακριβώς για να φανεί πως οι συνομιλίες αυτές αποτελούν θέμα ζωής και θανάτου!

Η αλήθεια είναι ότι οι τούρκοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις συνομιλίες ως πυροκροτητή για αλυσιδωτές αντιδράσεις στο Αιγαίο, τον Έβρο και την Κύπρο. Σηκώνουν τον πήχη και προβάλλουν εξωφρενικές απαιτήσεις τις οποίες καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί. Και όμως σε αυτό το ηλεκτρισμένο περιβάλλον η ελληνική κυβέρνηση κάνει το ολέθριο λάθος και δέχεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να ακούσει τερατολογίες από πλευρά της Τουρκίας. Τερατολογίες που είναι καταδικασμένος να αποτύχουν!
Οι δικές μας πληροφορίες λένε λοιπόν ότι οι τούρκοι θα υποχρεώσουν την Ελλάδα σε αποχώρησε από τις συνομιλίες λόγω των υπερβολικών και αδιάλλακτων απαιτήσεων τους με αποτέλεσμα να χρεώσουν στην Ελλάδα αποτυχία στην διπλωματία, ώστε μετά να επιτύχουν νομιμοποίηση για χρήση όπλων!

Η τοποθέτηση των S-400 έχει σαφή στόχευση για χρήση τους σε ελληνο-τουρκική σύρραξη

Η παγίδα που στήνει η Τουρκία είναι ξεκάθαρη. Θα χρεώσει στην Ελλάδα την αποτυχία της διπλωματίας και θα παρουσιάσει την χρήση βίας ως μονόδρομο για να υπερασπιστεί δήθεν τα δικαιώματα της τα οποία η Ελλάδα δεν συζητά! Εκεί λοιπόν θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Και ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας κλειδί.

Είναι δεδομένο ότι ο Ελληνικός στρατός θα συντρίψει τον τουρκικό. Και αυτό δεν είναι εύχολογιο, είναι η πραγματικότητα. Ειδικά σε Έβρο και Αιγαίο οι τούρκοι όχι μόνο δεν έχουν καμία τύχη, αλλά θα υποστούν τέτοια καταστροφή που θα την θυμούνται επί δεκαετίες. Το σημείο κλειδί είναι η Κύπρος. Οι στρατιωτικοί της δομή μέχρι το 2019, ήταν η κατάλληλη για να συγκρατήσει τα τουρκικά άρματα μέχρι να χτυπήσει η πολεμική αεροπορία. Και δεν εννοούμε μόνο η ελληνική. Εάν αυτό το δόγμα δεν έχει αλλάξει και εάν η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει ανοιχτούς κανόνες εμπλοκής – έχει εγκρίνει δηλαδή τους κανόνες εμπλοκής που έχουν καταθέσει οι ένοπλες δυνάμεις – τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.

Μόνος μας φόβος είναι η ολιγωρία των πολιτικών και τίποτε άλλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This