Η Άγκυρα πάλι μας απειλεί: Θα σας στέλνουμε τη μέρα 35.000 πρόσφυγες!

Must Read

Δεν σταματούν τις προκλήσεις προς κάθε κατεύθυνση οι Τούρκοι αξιωματούχοι ακολουθώντας κατά πόδας το παραλήρημα του Σουλτάνου τους.

Έτσι ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού εκβίασε τόσο τη Ευρώπη όσο και την Ελλάδα με το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτει και αυτό δεν είναι άλλο από την μεταναστευτική κρίση δηλώνοντας ότι «αν ανοίξουμε τη δίοδο στη Σμύρνη θα περνούν την ημέρα 30.000- 35.000 πρόσφυγες»

Και η Τουρκία γνωρίζει πολύ καλά ότι αν ανοίξει την «αποθήκη» μεταναστών που έχει δημιουργήσει στο έδαφός της και να τους κατευθύνει προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα και την Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει μια νέα ανθρωπιστική κρίση.

«Να δούμε τότε τι θα συνέβαινε αν ανοίγαμε την Σμύρνη. Δεν απειλώ την Ευρώπη. Απλά κάνω μια διαπίστωση» δήλωσε κατηγορώντας για ασυνέπεια την Ευρώπη τη στιγμή που η Άγκυρα έχει τηρήσει το μέρος της συμφωνίας της

Και δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος την 15η Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία, 8.000 γκιουλενιστές διέφυγαν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This