Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Οι 6 στρατηγικοί άξονες για τη θωράκιση της χώρας: Επείγουν η αναβάθμιση F16-Miraz και δυο Γαλλικές Φρεγάτες

Τους 6 άξονες που υπηρετούν τη στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησης για την ασφάλεια στη χώρα μας παρουσίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής.

  • Γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης

Α΄ Άξονας: Ιδιαίτερη έμφαση στην εξασφάλιση επάρκειας του αμυντικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων με εστίαση στην τεχνολογική υπεροχή και την αξιοποίηση των σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων και συστημάτων διοίκησης.

Όπως παρατήρησε ο υπουργός «Δεν είναι εύκολο, ιδίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ιδίως λόγω του ότι έχουν συσσωρευτεί προβλήματα, σε ό,τι αφορά τη συντήρηση οπλικών συστημάτων, όσο και την πρόσκληση καινούργιων, όμως γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια από τη στρατιωτική ηγεσία και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις κατατεθειμένες, πάρα πολλά προγράμματα και υποπρογράμματα εξοπλιστικά που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή, εκατό και πλέον τρέχουν σε φάση υλοποίησης, σε όλο το φάσμα και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.»

Σύμφωνα με τη προτεραιοποίηση που έχει γίνει από το υπουργείο Άμυνας στα τρία μεγάλα προγράμματα, στη πρώτη θέση είναι η αναβάθμιση των F16, στην κατηγορία VIBER, που είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα σε αεροσκάφη 4ης γενιάς. «Αυτό το τεράστιο πρόγραμμα θα έχει ένα επιπλέον εξαιρετικό αντίκτυπο, θα διενεργηθεί μέσα από τις δυνατότητες της ΕΑΒ, είναι θεωρώ το πρόγραμμα, το οποίο θα καταστήσει την ΕΑΒ λειτουργική, αποτελεσματική και ενδεχομένως θα της δώσει τη δυνατότητα, σίγουρα θα της δώσει τη δυνατότητα στο μέλλον να προσελκύσει και άλλες τέτοιες δουλειές αναβάθμισης οπλικών συστημάτων, κυρίως αεροσκαφών από άλλες χώρες», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Το δεύτερο πρόγραμμα είναι η υποστήριξη των υπαρχόντων MIRAZ. Για το σκοπό αυτό έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία με τις τρεις γαλλικές εταιρείες . Αναφορικά με το θέμα της πρόσκλησης των δύο νέων γαλλικών φρεγατών τύπου BELHARRA, ο υπουργός Άμυνας είπε το ζήτημα της χρηματοδότησης είναι ακόμη ανοιχτό, διευκρίνισε πώς «έχει διατυπωθεί από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον να αποκτήσουμε ένα νέο πλοίο, μια νέα φρεγάτα που θα παρέχει πλέον και το πλεονέκτημα της άμυνας περιοχής, με ευρύτατο σύστημα αντιαεροπορικής κάλυψης, βασισμένο σε πολύ προηγμένα ηλεκτρονικά μέσα και τεχνολογίες» και ξεκαθάρισε με έμφαση πως «δεν θα πάρουμε αυτό που μας δίνουν οι Γάλλοι, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε εμείς, να μας δώσουν οι Γάλλοι, ανάλογα με τις απαιτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεών μας».

Β΄ Άξονας: Αναδιοργάνωση δομής των Ενόπλων Δυνάμεων. Αύξηση διαθεσιμότητας του έμψυχου δυναμικού, η οποία δεν πρέπει να είναι συγκυριακή. «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε σε αυτήν την ΕΣΟ όσους περισσότερους μπορούμε ασφαλώς και ίσως, μας δοθεί μια ευκαιρία κατ’ αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τις μονάδες της Θράκης για τον νησιών- ίσως λέω- διότι αυτές εμφανίζουν χαμηλότερο ποσοστό επάνδρωσης και σαφώς, νομίζω, ότι εάν θέλουμε όλοι να μιλάμε και να υποστηρίζουμε την υπόθεση της ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, το πρώτο πράγμα για το οποίο πρέπει να συζητάμε είναι να έχουν όλες οι μονάδες ανά την επικράτεια, αλλά κυρίως στα σύνορα, επαρκή επάνδρωση» τόνισε ο υπουργός.

Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζεται η αναβάθμιση του ρόλου Εθνοφυλακής και Εφεδρείας. Αναμένεται σχέδιο νόμου περί Εθνοφυλακής, στο οποίο εξετάζεται μεταξύ άλλων η έναρξη εκπαίδευσης των Εθνοφυλάκων επί εθελοντικής βάσης προς τον σκοπό της αύξησης επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων της Εθνοφυλακής. Παράλληλα συντάσσεται μελέτη που εξετάζει τη δημιουργία Εθνικού Φορέα Διαχείρισης του Κυβερνοχώρο (Cyber security), με σκοπό την θωράκιση κρίσιμων δομών και δικτύων.

Γ’ Άξονας: Εκσυγχρονισμός του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου. Μια κύρια παρέμβαση που σχεδιάζεται θα είναι η υποβολή νέου σχεδίου νόμου περί Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών, Υπηρεσιών και Έργων στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας.

Δ΄ Άξονας: Ενίσχυση εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας. Διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξή για την συμμετοχή της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας στα εξοπλιστικά προγράμματα, στο πλαίσιο της εθνικής νομοθεσίας, των οδηγιών και των κανονισμών της Ε.Ε..

Ε’ Άξονας: Αναβάθμιση της στρατιωτικής εκπαίδευσης. Δράσεις για την αξιοποίηση της στρατιωτικής θητείας προς απόκτηση καθοριστικών προσόντων για την είσοδο στην αγορά εργασίας. Επίσης ενίσχυση συνεργασίας των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Σχολών με τα Α.Ε.Ι. της χώρας, καθώς και αντίστοιχες σχολές στο εξωτερικό στο πλαίσιο διεθνών συνεργασιών. Υφίσταται πρόταση για δημιουργία Πανεπιστήμιου Εθνικής Άμυνας, στο οποίο θα ενταχθεί το σύνολο των στρατιωτικών σχολών, από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας, τη ΣΕΘΑ και τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα έως και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, με σχετικές προτάσεις, όπου αυτή τη στιγμή τυγχάνουν επεξεργασίας και σύντομα θα δημοσιοποιηθούν.

ΣΤ’ Άξονας: Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Εδώ ο στόχος είναι η ενίσχυση και η απλοποίηση του ρόλου του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, όπου εκεί εντάσσονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Ενόπλων Δυνάμεων, του Υπουργείου, κυρίως όλα τα ακίνητα. Ο στόχος είναι η αύξηση πόρων για την άμυνα της χώρας.

Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε και στην αντίληψη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Βασικός μας στόχος είναι η προώθηση μιας πολιτικής βασισμένη σε σταθερές αρχές της καλής γειτονίας, του σεβασμού, του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών. Σε αυτή την κατεύθυνση, αφετηρία συνιστά και παραδοχή, ότι η Ελλάδα και η Τουρκία, μπορούν, αλλά και οφείλουν να συνεργαστούν, σε τομείς αμοιβαία επωφελής και βέβαια, σε πλαίσια εφικτά. Βέβαια, παίζει ρόλο και οι ενδείξεις καλής συμπεριφοράς εκατέρωθεν» υποστήριξε ο κ,. Παναγιωτόπουλος αποκαλύπτοντας μάλιστα και το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του:

«Προχθές είχα μια πρώτη ευκαιρία να συνομιλήσω τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό μου, τον κ. Ακάρ, ο οποίος, με διαβεβαίωσε, ότι σκοπός είναι, με όλη τους την καρδιά, να συνομιλούν μαζί μας, προκειμένου να εξεύρουμε λύσεις παρά τις διαφορές μας και τον διαβεβαίωσα, ότι αυτός είναι και ο δικός μας στόχος, αλλά, παράλληλα, έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε και η δουλειά μας είναι, να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της πατρίδας, μέσω της ισχυρής παρουσίας και της ισχυρής αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων.

Aνοιχτοί δίαυλοι με Τουρκία

Συμφωνήσαμε να μιλάμε και θεωρώ, ότι έχει σημασία, τα κανάλια επικοινωνίας να μένουν ανοιχτά, ακόμα και σε περιόδους έντασης, καλό είναι, κακό δεν είναι, προς το σκοπό της επιδίωξης κάποιας συνεννόησης και συμφωνήσαμε, ότι θα βρεθούμε για πρώτη φορά να συζητήσουμε στην προσεχή συνεδρία των υπουργών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες προς το τέλος του Οκτωβρίου».

Όσον αφορά την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας, ο υπουργός είπε ότι «λαμβάνει χώρα από μέρους μου μία πολύ εντατική και συστηματική ενημέρωση των πρέσβεων που συναντώ, κατ’ ιδίαν. Έχω ήδη συναντήσει στο Υπουργείο 12 αν δεν απατώμαι πρέσβεις φίλων χωρών από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από πιο μακριά, καθώς και σημαντικά στελέχη είτε στις δομές των υπουργείων άμυνας άλλων χωρών -αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, για παράδειγμα- είτε κορυφαία στελέχη των διεθνών αμυντικών δομών, όπως ας πούμε το ΝΑΤΟ και η στρατιωτική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σκοπός είναι η εντατική ενημέρωση και αυτό γίνεται συνεχώς, διαρκώς, όσον αφορά αφενός την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας και αφετέρου ότι σε όλο αυτό το δύσκολο παζλ η Ελλάδα είναι ο σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος που εμφανίζεται πλέον ως καθαρός πάροχος ασφαλείας και όχι ως αποσταθεροποιητικός παράγων. Οφείλω να σας πω ενημερωτικά ότι πλέον αυτές οι θέσεις μας γίνονται εύκολα αποδεκτές από κάθε συνομιλητή. Αναγνωρίζουν δηλαδή αυτόν πλέον το ρόλο της Ελλάδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αναβάθμιση της χώρας τουλάχιστον στην εκτίμηση όλων αυτών των παραγόντων».

Κορυφαίο εθνικό θέμα Κυπριακό

Για το Κυπριακό, επανέλαβε πως «αποτελεί για μας κορυφαίο εθνικό θέμα, το ξέρουμε όλες και όλοι και στρατηγική επιδίωξη εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της Ελλάδας. Η Ελλάδα, λοιπόν, στέκεται με απόλυτη προσήλωση στο πλευρό της κυπριακής δημοκρατίας και παρακολουθούμε στενά και συντονίζουμε, μέσω των διπλωματικών καναλιών προς την Ε.Ε., τη λήψη μέτρων προς την Τουρκία, για όλες τις παράνομες δραστηριότητες που διεξάγονται από αυτήν στην κυπριακή ΑΟΖ, που είναι, θυμίζω, ΑΟΖ κράτος μέλος της Ε.Ε.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπενθύμιση: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 26 Νοεμβρίου 2020

Τσεκάρετε το εορτολόγιο για να μην ξεχάσετε κανέναν! Σήμερα λοιπόν (26/11/2020) εορτάζουν οι:ΟΣΙΟΣ ΑΛΥΠΙΟΣ, ο ΚιονίτηςΟ ΟΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ο ΠαφλαγόναςΟ ΟΣΙΟΣ ΑΚΑΚΙΟΣ, "ο εν...

Ο Μαραντόνα έζησε μια ζωή δίχως όρια, η οποία ήταν, εν τέλει, «larger than life»!

Κάθε ταξίδι και προορισμός, σ’ έναν κόσμο ονειρικό μα και πραγματικό, γεμάτο συναισθήματα, ήττες και νίκες, όλα ένα θέλω που ψάχνει άλλο θέλω να...

Χαλάρωση τα Χριστούγεννα, αλλά μερικό lockdown ως τις αρχές Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Μέρκελ

Την συνέχεια του μερικού lockdown μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, με κάποια χαλάρωση για την περίοδο των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε η Άγκελα Μέρκελ για τη Γερμανία,...

H ΕΡΤ θα δώσει πάνω από 500.000€ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να δείξει τα φιλικά της!

Η ΕΡΤ θα δώσει 400.000€ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός με κυβερνητική εντολή, ώστε να μεταδώσει δέκα φιλικά σε ΕΡΤ3 και ΕΡΤflix, σύμφωνα με ανακοίνωση που...

Φιντέλ Κάστρο, Ντιέγκο Μαραντόνα, ίδια μέρα θανάτου, ίδια θέση στην αιωνιότητα

 Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου του 2020.  Την ίδια μέρα, 25 Νοεμβρίου του 2016, έφευγε από τη ζωή ο...

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η αιώνια ποδοσφαιρική διάνοια (video)

Ο κορυφαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής και για αρκετά μεγάλο μέρος των ποδοσφαιρόφιλων, κορυφαίος του πλανήτη, έχασε τη μάχη που δεν κερδίζει κανείς, αυτή με το...

Ο «Μπρους ο καρχαρίας» από τα «Σαγόνια του Καρχαρία» στο μουσείο των Όσκαρ

Ο «Μπρους ο καρχαρίας», σχεδόν μισό αιώνα αφότου τρομοκρατούσε τους λουομένους στα «Σαγόνια του καρχαρία», έφτασε στο πολυαναμενόμενο μουσείο των Όσκαρ, στο Λος Άντζελες.Το...

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας – Επίθεση Πέτσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για...

Απεργιακός κλοιός εν μέσω lockdown: Ποιοι συμμετέχουν, πως θα κινηθούν οι συγκοινωνίες

Ενημερωθείτε για την 24ωρη απεργία της Πέμπτης και τις στάσεις εργασίας

Το «Γκαμπί της Βασίλισσας» του Netflix έκανε… ρουά ματ στην τηλεθέαση! (video)

Ρουά ματ έχει κάνει στην τηλεθέαση η νέα μίνι σειρά του Netflix «The Queen’s Gambit» (Το Γκαμπί της Βασίλισσας), η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε...

Μόνο ο Τζεφ Μπέζος της Amazon εμποδίζει τον Ίλον Μασκ να… κατακτήσει τον κόσμο!

Μπορεί τα... ξεσπάσματα του στο Twitter να τον έχουν κατατάξει κάποιες φορές στην κατηγορία των «γραφικών», ωστόσο ο Ίλον Μασκ κατάφερε να κλέψει τη...

Ο «άγνωστος», στον οποίο οφείλει ένα μικρό μέρος της δόξας του ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα, που από σήμερα παίζει στη «Μικτή Ουρανού»!

 Ένα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα, που έφυγε σήμερα σε σχετικά μικρή ηλικία, επιβεβαιώνοντας τη ρήση πως «όσους αγαπάει ο Θεός...

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Σε ποιες κατηγορίες επαγγελματιών και σε ποιες περιοχές έκανε «θραύση»

Συμμετοχή ρεκόρ καταγράφει η πλατφόρμα της Επιστρεπτέας προκαταβολής 4 καθώς σε λιγότερο από μια εβδομάδα λειτουργίας οι δικαιούχοι που έχουν λάβει χρηματοδότηση είναι πάνω...

Μετά τους «μικρούς», βάλθηκε να ζευγαρώσει και τους… φαλακρούς!

Ο ιδρυτής εφαρμογής γνωριμιών για άνδρες με... μικρά πέη ξεκίνησε μια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή που αυτή τη φορά θέλει να ζευγαρώσει τους φαλακρούς εργένηδες.Οι...

Ήταν καλύτερη και το (απ)έδειξε: Η Σίτι κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (video)

Ο Ολυμπιακός ήθελε, μεν, αλλά δεν μπορούσε, με αποτέλεσμα να υποκύψει στην αγωνιστική ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς...

Τριπλασιασμός των ορίων για απευθείας αναθέσεις των δημόσιων έργων χωρίς ενίσχυση της διαφάνειας

Μεταξύ διαφόρων εμφανίσεων του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, έγινε χθες γνωστό, με ανάρτηση του τελευταίου στα κοινωνικά δίκτυα, πως τέθηκε σε δημόσια...

Στο 6,21% η θετικότητα των rapid tests που έκανε σήμερα ο ΕΟΔΥ

Σε 14 Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας βρέθηκαν σήμερα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), πραγματοποιώντας δωρεάν rapid tests, μέσα από...

Οικεία « Πυροτεχνήματα» κατά της κυβέρνησης και του υπουργείου παιδείας

Η «Καθημερινή» ξεμπροστιάζει το Υπουργείο Παιδείας και κάνει λόγο για «πυροτέχνημα» σχετικά με τα ηλεκτρονικά συγγράμματα στα ΑΕΙΤο δημοσιογραφικό «οπλοστάσιο» της «Καθημερινής» βρίσκεται σε...

Το δεύτερο lockdown και η αβεβαιότητα φέρνουν μείωση της ύλης στις Πανελλαδικές

Στα χνάρια της πρώτης καραντίνας οδεύει με μαθηματική ακρίβεια η κατάσταση που διαμορφώνεται και φέτος για στις Πανελλαδικές εξετάσεις, με τη μείωση της ύλης...

Ενοχλημένος ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα

Ενοχλημένος από την εικόνα την οποία δημιούργησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τη διάθεση εθελοντισμού ιδιωτών γιατρών εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου...

Κοτανίδου – Κονιδάρης για Ιερώνυμο: Κανένα φάρμακο δεν ήρθε από Αμερική, ακολουθήθηκαν τα ενδεδειγμένα θεραπευτικά μέσα (video)

Απάντηση στις φήμες περί θεραπείας «εξ Αμερικής» για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο έδωσε το πρωί της Τετάρτης η διευθύντρια ΜΕΘ του...

Μπλόκαρε το σύστημα της εθνικής τράπεζας και ο κόσμος καλείται να πληρώσει τα… σπασμένα

Ένα σφάλμα κατά την αναβάθμιση των POS της Εθνικής Τράπεζας το καλοκαίρι έφερε αναστάτωση… με καθυστέρηση σε χιλιάδες κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.Οι ιδιόκτητες...

Φρίκη! Ρώσος υπό την επήρεια ναρκωτικών αποκεφάλισε τον 6χρονο θετό του γιο

Ρώσος υπό την επήρεια ναρκωτικών αποκεφάλισε ένα εξάχρονο αγοράκι που υποτίθεται ότι είχε υπό την προστασία του, την ώρα που η μητέρα του γεννούσε...

Πελέ για Μαραντόνα: «Μια μέρα ελπίζω να παίξουμε μπάλα μαζί στον ουρανό»

Ο μεγάλος Πελέ, δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μείνει ανέγγιχτος από την αναπάντεχη είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, καλού του φίλου, αλλά και......

Σάλος! Χασιδιστές Εβραίοι έκαναν γάμο με 7.000 καλεσμένους χωρίς μάσκες (video)

Πρόστιμο 15.000 δολαρίων ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης ότι θα επιβληθεί σε μια συναγωγή, η οποία κατηγορείται ότι καταπάτησε τους υγειονομικούς κανόνες σε...

Τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Αγρινίου απειλούν να το μετατρέψουν σε υγειονομική «βόμβα» τύπου Θεσσαλονίκης

Σε υγειονομική «βόμβα» εξελίσσεται το Νοσοκομείο Αγρινίου που ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, παρότι δεν πληροί καμία από τις σχετικές προϋποθέσεις.Αυτό καταγγέλλουν...

Στέλιος Μάινας: «Οι άντρες είμαστε ντουβάρια, χρειάζεται να καλλιεργήσουμε τη θηλυκή μας πλευρά» (video)

Ο μοναδικός και αγαπημένος Στέλιος Μάινας που έγινε διάσημος μέσα από επιτυχημένες ελληνικές σειρές, είναι λάτρης των γυναικών και δεν διστάζει να τις εξυμνήσει...

Ετοιμάζουν τον Καιρίδη για υπουργό! (Video)

Φαίνεται λοιπόν ότι οι φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Καιρίδη σύντομα να αναλαμβάνει υπουργείο, που ενδεχομένως θα σχετίζεται με την εξωτερική πολιτική της χώρας,...

Γυναίκα στο «τιμόνι» των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπίας, για πρώτη φορά στην ιστορία!

Γυναίκα θα ηγείται των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπίας, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!Η Αβρίλ Χέινς που επιλέχθηκε από τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και...

Η Σάννυ Μπαλτζή είχε προβλέψει ότι «θα μας πουλάνε οξυγόνο για να ζήσουμε»  

Επηρεασμένη από το βαρύ κλίμα των ημερών όπου παρουσιάζεται αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών με Covid, αλλά και την μάχη στα νοσοκομεία αναφοράς για αναπνευστήρες...