Συνελήφθη ο Κώστας Φλώρος – Για 10 χρόνια φυλακή τον στέλνει η Βουλή!

«Θα τον πάμε εμείς» - Ο Πρόεδρος της Βουλής επιβεβαίωσε ότι ο βουλευτής-δράστης της επίθεσης κατά του Βασίλη Γραμμένου, κρατείται από τη φρουρά

Must Read

Για κακούργημα με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και για 10 χρόνια φυλακή πάει ο πρώην Σπαρτιάτης βουλευτής Κώστας Φλώρος, ο οποίος επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έδωσε εντολή στη φρουρά της Βουλής να συλληφθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής και θεωρεί ότι στοιχειοθετείται κακούργημα με βάση το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα.

Το άρθρο αναφέρει: «Όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Η ίδια ποινή επιβάλλεται αν η πράξη στρέφεται κατά αρχηγού αναγνωρισμένου κατά τον κανονισμό της Βουλής πολιτικού κόμματος».




«Έδωσα εντολή να περιοριστεί» ο Κ. Φλώρος, είπε σε δημοσιογράφους ο Κ. Τασούλας επιβεβαιώνοντας ότι ο βουλευτής κρατείται από τη φρουρά. «Θα τον πάμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι σε περιορισμό».

«Επειδή η ασυλία καλύπτει πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα, μπορούμε να παραπέμψουμε τον δράστη», ανέφερε στην Ολομέλεια ο Κ. Τασούλας και ανακοίνωσε πως «Έδωσα εντολή στη φρουρά ότι στοιχειοθετείται κακούργημα».




 

Η αντίδραση Βελόπουλου για τον ξυλοδαρμό βουλευτή του

Το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (24/04) στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος έσπρωξε και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένο μετά από έντονη λογομαχία σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος.




 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε πως «είναι πράξεις με ζωώδη ένστικτα. Όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα να πάνε στη ζούγκλα και να συμπεριφερθούν έτσι. Οι πράξεις μας κρίνουν τι είμαστε και ποιοι είμαστε. Εμείς θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε με κόσμια αστική συμπεριφορά ακόμα και στα ζώα, τα οποία αγαπάμε».

Το πριν και το μετά της επίθεσης

Μπροστά σε πολλούς μάρτυρες, τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, του έκανε κεφαλοκλείδωμα, τον έριξε κάτω και τον χτυπούσε στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ συνέχιζε να τον χτυπάει ακόμα και όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος!




 

Ο Β. Γραμμένος δεν αντέδρασε καθόλου, δεν μίλησε καν, παρά το ότι ο Κ. Φλώρος συνέχιζε να τον χτυπάει…

Το βίαιο περιστατικό συνέβη έξω ακριβώς από την κεντρική πόρτα της ολομέλειας και όπως φαίνεται, του είχε στήσει ενέδρα. Η φρουρά απομάκρυνε τον Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου και ο κ. Γραμμένος μετέβη στο ιατρείο της Βουλής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλά είσθε σοβαροί;; 10 έτη για μιά γροθιά;;
    Στο κάτω κάτω καλώς έπραξε διότι δεν σεβάστηκε τη μητέρα του ….
    Καλά δεν κινδυνεύει και η Δημοκρατία στη χώρα μας από αυτό το συμβάν,μην τρελαθούμε..
    Δείτε σε άλλα κοινοβούλια τι μάχες έχουν γίνει!!!

  2. «Επειδή η ασυλία καλύπτει πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα, μπορούμε να παραπέμψουμε τον δράστη» είπε ο Τασούλας.

    Για να καταλάβω στο έγκλημα των Τεμπών και τη δολοφονία 57 ανθρώπων η ευθυνη του υπουργού Καραμανλή και του πρωθυπουργού Μητσοτάκη θεωρείται πλημέλλημα και δεν άρθηκε η ασυλία τους? Σύμφωνα με τον κ.Τασούλα αν κατηγορήθούν για κακούργημα δεν ισχυει η ασυλία. Βάβαια ποιος θα τους κατηγορήσει θα μου πεις αφού ο εισαγγελέας δεν μπορέι να τους προσάψει κατηγορίες αλλα μονο η Βουλή…κλεισανε και αυτην την τρύπα…

  3. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΛΩΡΟ

    Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του Βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου.

    Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος για κακούργημα πλέον αλλά και κάποιοι “καλοθελητές”, που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης.

    Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This