Τουρκικό drone «βολτάρει» κοντά στη Νίσυρο – ΑντιNAVTEX για ελληνική άσκηση κοντά στο Καστελλόριζο

Νέα υπερπτήση στην Κανδελιούσσα

Must Read

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, την ώρα που στην Αθήνα η Κυβέρνηση… κοιμάται ήσυχη μιας και όπως λένε, η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες στην ΕΡΤ ξεκαθάρισε τη θέση της Ελλάδας…

Αυτό ουδόλως ενδιαφέρει την Τουρκία ωστόσο, η οποία ακάθεκτη προχώρησε σε νέες υπερπτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος, αλλά και στην έκδοση αντι-NAVTEX για ασκήσεις του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή ανάμεσα σε Καστελλόριζο και Κρήτη, καθώς υποστηρίζει ότι το σημείο εμπίπτει στη δικαιοδοσία της!

Σήμερα το πρωί ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και στις 10:37 π.μ. πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα -δυτικά της Νισύρου- στα 19.000 πόδια, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This