Κράτος – κωμωδία: Μετατρέπουν στρατιωτικά αεροδρόμια σε πάρκινγκ λίαρ τζετ!

Ο υπουργός άμυνας μάλλον πιστεύει ότι υπερασπίζεται τα σύνορα του Λουξεμβούργου

Must Read

Εάν κάποιος είχε την ψευδαίσθηση ότι το ελληνικό κράτος θα μπορούσε κάποια στιγμή να σοβαρευτεί, η είδηση ότι ακόμα και στρατιωτικά αεροδρόμια μετατρέπονται σε πάρκινγκ για πολυτελή ιδιωτικά αεροσκάφη, διότι λέει είναι τέτοια η προσέλευση που δεν φτάνουν πλέον τα πολιτικά αεροδρόμια, βάζει ταφόπλακα σε οποιαδήποτε ελπίδα.

Το πρόβλημα προέκυψε διότι υπήρξε αύξηση κατά 40% στις αφίξεις των ιδιωτικών αεροσκαφών που μεταφέρουν κροίσους για να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, σε σύγκριση με το 2019.

Ο υπουργός άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, προφανώς νομίζει ότι η Ελλάδα ξαφνικά μετατράπηκε σε Ελβετία, ότι η Τουρκία εξαφανίστηκε από τα ανατολικά σύνορα μας, και πως η Λιβύη περιήλθε πάλι υπό το καθεστώς Καντάφι όποτε έπαψε να απειλεί τα νότια σύνορα μας ως δορυφόρος της Τουρκίας.

Από τη μία οι επιλογές του για την ξέφρενη αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, μιλάμε για πολύτιμα όπλα τα οποία όχι μόνο δεν περισσεύουν αλλά είναι εξέχουσας σημασίας για την άμυνα των νησιών μας, και τώρα η χρήση «μερικώς λειτουργούντων» στρατιωτικών αεροδρομίων για να «παρκάρουν» τα πολυτελή ιδιωτικά τους αεροσκάφη οι προύχοντες του πλανήτη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This