Eλληνοτουρκικά και Κυπριακή ΑΟΖ στο επίκεντρο του ΕΣΕΠ

Must Read

Δύο ώρες διήρκησε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής στο οποίο συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η πρόσφατη απόφαση της ΕΕ να λάβει «στοχευμένα μέτρα» σε βάρος της Τουρκίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος ενημέρωσε τους αρμόδιους επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής των κομμάτων, ενώ απουσίαζε εκπρόσωπος του ΚΚΕ που δεν επιθυμεί να συμμετέχει και της Χρυσής Αυγής η οποία δεν προσκαλείται.

Το ΕΣΕΠ είναι ένα συμβουλευτικό όργανο της κυβέρνησης, που ασχολείται με θέματα με τον στρατηγικού σχεδιασμού της εξωτερικής πολιτικής.

Η σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΕΠ είναι η τρίτη στη φετινή χρονιά. Στην προηγούμενη, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου, κύριο αντικείμενο ήταν το σχέδιο συγκρότησης Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ,ενώ συζητήθηκαν και τρέχοντα θέματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου του κυπριακού ζητήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This