Λευτεριά στην Αθήνα!

Must Read

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας διαδηλώνουν για να πάρουν τις ζωές τους πίσω!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Οι κάτοικοι του 6ου διαμερίσματος των Αθηνών είναι οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της παρακμής. Οι ζωές τους έχουν δυσκολέψει αφόρητα και το επίπεδο της διαβίωσής τους έχει υποβιβαστεί επειδή κάποιοι αποφάσισαν ότι πρέπει να αλλάξει ο πληθυσμός στην Ελλάδα και φέρνουν αλλογενείς, αλλόθρησκους, τους οποίους εγκαθιστούν όπου συναντούν τις μικρότερες αντιστάσεις.

Στο 6ο διαμέρισμα των Αθηνών περιλαμβάνεται η πολύπαθη πλατεία Βικτωρίας, στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε… γενναίος να πάει για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα σχέδια της άρχουσας τάξης για την Ελλάδα. Ο τόπος έχει μετατραπεί από αθηναϊκή γειτονιά σε Ισλαμαμπάντ. Οι καταστάσεις που βιώνουν οι κάτοικοι εκεί δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Πρέπει, ωστόσο, να γίνει αναφορά στο γεγονός ότι αποφάσισαν να πάρουν ξανά τη ζωή τους στα δικά τους χέρια. Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, με πρωτοβουλία του Γιάννη Παγώνη και της Δρ. Ελένης Παπαδοπούλου, αρθρογράφου της «δημοκρατίας», έγινε συγκέντρωση κατοίκων στην πλατεία Βικτωρίας με κεντρικό αίτημα την απογκετοποίησή της, τη διακοπή του εποικισμού της από λαθρομετανάστες και την αποκατάσταση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η συγκέντρωση ήταν επιτυχής. Κάτοικοι από την περιοχή συμμετείχαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» Ελληνες και από άλλες περιοχές που νιώθουν ότι η ενθάρρυνση του εποικισμού της Ελλάδας από το ίδιο το κράτος και την κυβέρνηση απειλεί και τη δική τους ζωή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πραγματοποιήθηκε αντισυγκέντρωση από διάφορα στοιχεία, που πάντοτε βρίσκονται απέναντι από τα αιτήματα και τις απόψεις των Ελλήνων και τάσσονται στην πλευρά των κουβαλητών του Ερντογάν και του Σόρος. Ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι αντιδιαδηλωτές ήταν «Ελληνα λεβέντη, στον τάφο σου θα ρίξουμε το πιο μεγάλο γλέντι».

Και η κατακλείδα. Χθες το υπουργείο Μετανάστευσης πανηγύριζε με δελτίο Τύπου ότι με το πρόγραμμα ESTIA II που ενέκρινε και προωθεί στοχεύει να «παρέχει 25.500 θέσεις φιλοξενίας και στόχος μας είναι να τις αυξήσουμε το 2021 σε 40.000 θέσεις». Ο εποικισμός συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και...

More Articles Like This