ΕΡΤ και Ένοπλες Δυνάμεις

Must Read

Είδα προ ημερών στα τρέιλερ της ΕΡΤ να διαφημίζεται ένα σίριαλ όπου πρωταγωνιστούσαν ένας ταξίαρχος και ένας λοχαγός και είπα να ρίξω μια ματιά.

Κυριολεκτικά όμως μια ματιά, διότι δεν άντεχες δεύτερη. Έχουμε διαβάσει για κολοσσούς του παγκοσμίου σινεμά να κουρεύουν με την ψιλή τα μαλλιά τους, όπως η Ντέμι Μουρ, ή να αφαιρούν δύο δόντια χωρίς αναισθησία, όπως ο Νίκολας Κέιτζ, ή να χάνουν 24 κιλά για να γίνουν ναυαγοί, όπως ο «συμπατριώτης» μας Τομ Χανκς, επειδή αυτό επέβαλλε το σενάριο.

Στο σίριαλ που λέγαμε λοιπόν, εμφανιζόταν ένας λοχαγός με μισό στρέμμα γένι, διότι προφανώς δεν δέχθηκε να το ξυρίσει. Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ… Τομ Χανκς. Και βέβαια το σενάριο διακωμωδούσε πλήρως τον ταξίαρχο. Αναμενόμενο, αφού ο πρόεδρος της κρατικής ΕΡΤ δεν κόβει φλέβες για τον Στρατό. Το αντίθετο.

Βέβαια, το ερώτημα αν αποστολή της κρατικής ΕΡΤ είναι να γελοιοποιεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχείς μετασεισμοί στον Κυπαρισσιακό Κόλπο – Εκκενώθηκαν σχολεία σε Ηλεία και Ζάκυνθο – Ζημιές στο Καστρομονάστηρο

Αναταραχή προκάλεσε στην Ηλεία και γενικότερα στην Πελοπόννησο ο ισχυρός σεισμός των 5.7 Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το...

More Articles Like This