Ανοσιουργήματα

Must Read

Ήδη βιώνουμε μιαν ιδιαίτατα πρωτόγνωρη κατάσταση, ο κόσμος έχει ήδη περιέλθει προς μια Νέα Τάξη πραγμάτων, όπου η έννοια του έθνους κράτους πλήττεται λυσσωδώς, η συλλογική προσωπικότητα των λαών, ήτοι η ιδιοπροσωπία τους, υποσκάπτεται και εξομοιώνεται προπαγανδιστικά και αντιεπιστημονικά δήθεν με τον φασισμό.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Εις επίρρωσιν της διολίσθησης προς μίαν νεοπαγή μορφή κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, τα στρατευμένα ΜΜΕ, υπό την ηθική αυτουργία των κυβερνήσεων, προάγουν εργαλειακά παν πρόσφορο και ικανό μέσο διά την επανεκκίνηση του κόσμου, διά μίας υβριδικής μορφής καινοφανούς πολέμου, με ειρηνικά μέσα.

Η αναδυόμενη παγκόσμια αυτοκρατορία της παγκοσμιοποιήσεως επιβάλλει την αντικατάσταση της ανθρώπινης αξίας αμιγώς από τα τεχνολογικά μέσα, υποτιμά το ανθρώπινο πρόσωπο, αποχαλινώνει τα ορμέμφυτα ένστικτα και καταβαραθρώνει διά της στυγνής καταδίωξης οποιαδήποτε μορφή εξύψωσης του πνεύματος και αφύπνισης της συνειδήσεως, όπως η παιδεία και οι θρησκείες. Εν τω πλαισίω τούτο, εις το στόχαστρο έχουν ανυπερθέτως τεθεί και τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, το δικαίωμα εις την εργασία καθώς και το δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας των πολιτών, με αποτέλεσμα σήμερον να διώκεται απηνώς η ελεύθερη έκφραση, ακόμη και το θεμελιώδες δικαίωμα άρνησης μιας ιατρικής πράξης, δίχως την προηγούμενη προσήκουσα και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του υποστάντος αυτή για τυχόν παρενέργειές του – και αναφέρομαι εις τα επίμαχα εμβόλια, όπου οι φαρμακευτικές εταιρίες όλως παρανόμως έχουν αποποιηθεί σκανδαλωδώς και εκ προοιμίου τις αστικές και ποινικές ευθύνες τους.

Εις τη σύγχρονη μορφή παράνοιας εις την οποία ζούμε το «στοργικό» ελλαδικό ανάλγητο και υποκριτικό κράτος ψήφισε (ΦΕΚ A’ 207/27.10.2020, Νόμος 4738/2020) τον περίπυστο Πτωχευτικό Κώδικα νύκτωρ, ήτοι θεσμοθέτησε εν περιόδω πανδημίας και οικονομικού στραγγαλισμού της κοινωνίας την επίσπευση των διαδικασιών διά την υφαρπαγή των περιουσιακών στοιχείων των υπερχρεωμένων.

Συναφές ανοσιούργημα, το οποίο ασμένως και ανενδοιάστως διέπραξε η κυβέρνηση, είναι η επίσπευση των αιτήσεων του Ν. 3869/2010 με αρχική δικάσιμο μεταγενέστερη της 15/06/2021 σύμφωνα με τον Ν. 4745/2020, δηλαδή η με ευσύνοπτες διαδικασίες επιτάχυνση των διαδικασιών εκδίκασης σε πρώτο βαθμό των εκκρεμών δικών του Νόμου Κατσέλη με δαπάνες των ήδη επιβαρυμένων δανειοληπτών, όπου οι υποθέσεις τους θα εκδικάζονται, άνευ ακροαματικής διαδικασίας, ενώπιον των Ειρηνοδικείων, καταλύοντας κατ’ ουσίαν το θεμελιώδες Συνταγματικό δικαίωμα προς μια δίκαιη δίκη, κατ’ άρθρο 20 παράγραφος 2. Εν κατακλείδι, το εύλογο ρητορικό ερώτημα, έγκειται εις το ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο, ποίας εθνικότητας έκγονοι διοικούν εν τέλει την καθημαγμένη αυτή πατρίδα μας, η οποία ιδρύθηκε από το αίμα των προγόνων μας υπέρ πίστεως και πατρίδος, δεδομένου ότι τα ίδια πρόσωπα εις τα ανώτατα αξιώματα και θεσμούς περιφρονούν εκνόμως και ιταμώς το συντεταγμένο κράτος, τους θεσμούς, τους προγόνους μας, και «τα Αγια τοις Αγίοις» του τόπου μας, δρώντα με εωσφορική αλαζονεία.

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα… χρειάστηκε ο Τσιτσιπάς, αλλά προκρίθηκε στον γ΄ γύρο του Όπεν της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο του αγώνα μετά τη νίκη του στο Μόντε Κάρλο και στο νο.7 της παγκόσμιας...

More Articles Like This