Euro, Μπογδάνος και γονιμότητα

Must Read

Φαίνεται ότι αυτό το καραγκιοζιλίκι με το γονάτισμα στα γήπεδα του Euro για τις ζωές των μαύρων δεν περπάτησε.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αυτό προκύπτει από το ότι η τηλεόραση δεν δείχνει σχετικά στιγμιότυπα, προτιμώντας διαφημίσεις. Κατάλαβαν οι κουφιοκεφαλάκηδες της UEFA ότι όλες οι ζωές είναι σεβαστές. Και των λευκών και των κίτρινων, ακόμη και των μπλε, για να μην ξεχνάμε και τα στρουμφάκια. Εκείνο που αμφισβητείται είναι η σοβαρότητα… Αρπάχτηκε στη Βουλή ο κ. Μπογδάνος, επί προσωπικού, και η κυρία Φωτίου έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Είπε λοιπόν η κυρία Φωτίου απευθυνόμενη στην προεδρεύουσα κυρία Σακοράφα: «Ολα αυτά γίνονται επειδή είστε γυναίκα στο προεδρείο». Παντού σεξιστές βλέπουν αυτοί οι συριζαίοι. Γιατί, κυρία Φωτίου μας; Και οι γεμιστές ντομάτες θηλυκές είναι, είδατε να τις κακομεταχειριζόμαστε; Ημαρτον, Παναγία μου… Γιατί η κυρία ΠτΔ απέσυρε την αιγίδα της από το Συνέδριο της Γονιμότητος; Μήπως δεν είχαν προσκληθεί οι επίδοξοι μουσαφιραίοι, που θα μας λύσουν το δημογραφικό; Αυτό λύνεται. Εκείνο που μένει άλυτο είναι η ατολμία των κυβερνώντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χτύπημα» κατά του Ισραήλ ετοιμάζει η Γαλλία

Το κανάλι 12 του Ισραήλ αναφέρει ότι η Γαλλία προετοιμάζει ένα προσχέδιο ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που...

More Articles Like This