Τρίτη 27/7/2021

Μπράβο, Τσιάρτα

Ο Βασίλης Τσιάρτας τελικώς -και μπράβο του- προκειμένου να μη δημιουργηθεί θέμα στην αγαπημένη του ΑΕΚ δεν αποδέχθηκε τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ Β’. Όμως θεματάκια δημιουργήθηκαν ούτως ή αλλέως.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Οι διαμαρτυρόμενοι απαίτησαν -δημοκρατικότατα, είναι η αλήθεια…- να μην μπορεί οιοσδήποτε άλλος να διατυπώσει διαφορετική άποψη από τη δική τους. Σταλινισμός στο έπακρο. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν και λανθασμένα επιχειρήματα, όταν ισχυρίστηκαν ότι ο Τζούντα Γκαρσία θεωρείται από τον Τσιάρτα… λαθροεισβολέας.

Ο Γκαρσία και οποιοσδήποτε Γκαρσία έχει μπει στη χώρα μας νομιμότατα. Ούτε με φουσκωτό ήρθε σε ελληνικό νησί, ούτε ζήτησε πολιτικό άσυλο. Επίσης ο Γκαρσία και ο κάθε Γκαρσία έχει υποστεί ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες λίγοι Ελληνας έχουν υποστεί. Ατυχές, λοιπόν, το παράδειγμα. Ακόμη, θα ήταν πιο πειστικοί οι κατά του Τσιάρτα «αγανακτισμένοι», αν είχαν δείξει την ίδια πρεμούρα όταν την περίοδο 2012- 2013 προσλήφθηκε ως προπονητής της ΑΕΚ ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος δήλωνε με υπερηφάνεια ότι είναι κομμουνιστής. Ο Τσιάρτας έδειξε υπευθυνότητα και σύνεση. Οι άλλοι…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ