Μπράβο, Τσιάρτα

Must Read

Ο Βασίλης Τσιάρτας τελικώς -και μπράβο του- προκειμένου να μη δημιουργηθεί θέμα στην αγαπημένη του ΑΕΚ δεν αποδέχθηκε τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ Β’. Όμως θεματάκια δημιουργήθηκαν ούτως ή αλλέως.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Οι διαμαρτυρόμενοι απαίτησαν -δημοκρατικότατα, είναι η αλήθεια…- να μην μπορεί οιοσδήποτε άλλος να διατυπώσει διαφορετική άποψη από τη δική τους. Σταλινισμός στο έπακρο. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν και λανθασμένα επιχειρήματα, όταν ισχυρίστηκαν ότι ο Τζούντα Γκαρσία θεωρείται από τον Τσιάρτα… λαθροεισβολέας.

Ο Γκαρσία και οποιοσδήποτε Γκαρσία έχει μπει στη χώρα μας νομιμότατα. Ούτε με φουσκωτό ήρθε σε ελληνικό νησί, ούτε ζήτησε πολιτικό άσυλο. Επίσης ο Γκαρσία και ο κάθε Γκαρσία έχει υποστεί ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες λίγοι Ελληνας έχουν υποστεί. Ατυχές, λοιπόν, το παράδειγμα. Ακόμη, θα ήταν πιο πειστικοί οι κατά του Τσιάρτα «αγανακτισμένοι», αν είχαν δείξει την ίδια πρεμούρα όταν την περίοδο 2012- 2013 προσλήφθηκε ως προπονητής της ΑΕΚ ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος δήλωνε με υπερηφάνεια ότι είναι κομμουνιστής. Ο Τσιάρτας έδειξε υπευθυνότητα και σύνεση. Οι άλλοι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα

Σήμερα Παρασκευή (26/04) κάνουν το τελευταίο τους μάθημα πριν από τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών...

More Articles Like This