Πού είναι οι Ρωμιοί και οι Αρμένιοί σου, Εκρέμ;

Must Read

Στη φωτογραφία είναι ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο Τούρκος δήμαρχος της Πόλης, ο φερόμενος ως αντίπαλο δέος του Ερντογάν.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Εδώ ο «καλός» Τούρκος, επειδή έχει ποντιακή καταγωγή -έχει και ο Ερντογάν και προκόψαμε-, ο… δημοκράτης κ.λπ. δεν σηκώνει το χέρι για να φωνάξει ταξί. Κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων, της αιχμής του δόρατος του κράτους συμμορίας, της Μητέρας των Γενοκτονιών. Αυτοί έχουν κάψει ελληνικά δάση, σκότωσαν τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού, έχουν δολοφονήσει Κούρδους πατριώτες, Αρμένιους δημοσιογράφους, ξένους ιερωμένους, και στη Δυτική και την Κεντρική Ευρώπη είναι τα τάγματα εφόδου του τουρκικού ισλαμοφασισμού.

Μήπως είναι παρεξήγηση; Μήπως έπαθε λυκόπιασμα και τέντωνε το χέρι και είναι κρυπτοχριστιανός και βλογάει το πλήθος; Δεν νομίζω. Οταν πάντως πήγε στην Κύπρο και υπέγραψε στο βιβλίο στη μνήμη του ρουφιάνου της Αγκυρας και των Αγγλων αποικιοκρατών, του Ραούφ Ντενκτάς, έγραψε: «Το ένα μου μάτι, το ένα μου αυτί θα είναι στην “ΤΔΒΚ”».

Στην επέτειο δε του «Αττίλα» ο μουσαφίρης μας ανέβασε tweet στον λογαριασμό του, όπου είπε:

«Τιμώ τους Τούρκους μάρτυρες και βετεράνους μας με σεβασμό, αγάπη και ευγνωμοσύνη. Θα θυμόμαστε πάντα αυτούς που αγωνίστηκαν για την υπόθεση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Εάν η ηγεσία μας, του δημάρχου Αθηναίων συμπεριλαμβανομένου, έκανε λίγο homework, που λένε και στο Χάρβαρντ, τι είναι ο Ιμάμογλου και τι καπνό φουμάρει, θα διαπίστωνε ευχερώς με απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κεμαλικός φασίστας, που φέρει ψηλά την αιματοβαμμένη σκυτάλη του δασκάλου του Μουσολίνι και του Χίτλερ, της Γενοκτονικής κληρονομιάς του τουρκισμού. Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ελλάδας θα έπρεπε να τον ρωτήσει δημόσια: «Εκρέμ, πού είναι οι Ρωμιοί σου; Πού είναι οι Ελληνες της Πόλης; Πού είναι οι Αρμένηδες δημότες σου; Τι έχεις να πεις γι’ αυτό; Ποιος τους σκότωσε και γιατί; Και συ τι έχεις να πεις γι’ αυτό; Τι έχεις να πεις για τα χιλιάδες καμένα κουρδικά χωριά; Τι έχεις να πεις για τη μαγαρισμένη Αγια-Σοφιά και τόσες άλλες εκκλησίες και μοναστήρια μας;» Για την Κύπρο δεν χρειαζόταν να τον ρωτήσει, τα είπε όλα στο tweet του και τιμώντας τον αποικιακό εισαγγελέα που πρότεινε την αγχόνη για τα παλικάρια μας.

Όσοι χαριεντίζονται με τον εκπρόσωπο των Γενοκτόνων προσφέρουν κακή υπηρεσία στην Πατρίδα και δίνουν θάρρος στον τουρκικό ισλαμοφασισμό. Σε κάθε δημόσια επαφή μαζί τους, οποιοσδήποτε, από την ΠτΔ ως τον τελευταίο κλητήρα, θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Χριστιανών που τέλεσαν, να ζητήσουν συγγνώμη και να επανορθώσουν με κάθε τρόπο. Θα δεχόταν το Ισραήλ Γερμανό αξιωματούχο, εάν η Γερμανία δεν είχε αναγνωρίσει γονυπετώς τα εγκλήματά της; Οι άνθρωποί μας που εσφάγησαν ως αμνοί στα τρίστρατα ήταν ψυχές που ζητούν δικαίωση. Η Ειρήνη μπορεί να βασίζεται μόνο στο Δίκαιο. Φαντάζεστε τον Δαβίδ Μπεν Γκουριόν να έκανε αγκαλίτσες με τον Χίμλερ; Εάν δεν απαιτήσουμε εμείς τα συμφέροντα και το δίκαιό μας, ποιος θα το κάνει; Οι ξένοι; Η μόνη φορά που ειπώθηκε αυτό που έπρεπε, έστω σε κάποιον βαθμό, ήταν όταν ο Νίκος Δένδιας μέσα στην έδρα τους ζεμάτισε τον Τούρκο με την αλήθεια.

Πότε έπιασαν τόπο οι αγκαλιές, οι ζεϊμπεκιές, οι κουμπαριές; Τι πολιτικό αποτέλεσμα είχαν; Μηδέν. Μια τρύπα στο νερό. Αντιθέτως, μας περνούν για χάπατα, αποθρασύνονται. Ο «καλός» Τούρκος είναι Γκρίζος Λύκος, ξαδερφάκι των Sturmabteilung, των Μελανοχιτώνων, κεμαλικός, κληρονόμος αυτών που ενίσχυσε ο κόκκινος φασισμός του Λένιν και ενεθάρρυνε τη Γενοκτονία του λαού μας στις πανάρχαιες εστίες του.

Ας τον ρωτήσει κάποιος, έστω και τώρα, «δήμαρχε, πού είναι οι Ρωμιοί σου; Πού είναι οι Αρμένηδές σου; Πες μας, είμαστε όλο αυτιά και μετά θα σου ανοίξουμε το σπίτι μας, αναλόγως την απάντηση»…

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για τον Τσελίκ τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο σαμποτάρουν την εξομάλυνση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας!

Άκρως προκλητική η τουρκική κυβέρνηση για τα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και Αιγαίο που ανακοίνωσε η ελληνική πλευρά, με...

More Articles Like This