Ο Ρομπέν των Δασών

Must Read

Ο κ. Μπένος, υπεύθυνος ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας (ο… καταλληλότερος), προέβη σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Τουτέστιν: «Όσο θα είμαι εγώ εκεί και μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιό μου, δεν θα μπει καμία ανεμογεννήτρια».

Ας παρακάμψουμε τη συντακτική πλευρά του πράγματος, κατά την οποία δύο αρνήσεις (δεν θα μπει… καμία) κάνουν μία κατάφαση και ας έρθουμε στην ουσία. Πολυετείς παρατηρήσεις έχουν δείξει ότι σε καμένες εκτάσεις εγκαθίστανται ανεμογεννήτριες μετά 5 ή και 10 χρόνια. Συνεπώς ο κ. Μπένος σίγουρα δεν θα είναι «εκεί».

Όμως δεν γνωρίζω γιατί απαιτείται το νταηλίκι του κ. Μπένου («όσο είμαι εγώ εκεί»), ενώ θα αρκούσε μία νομοθετική ρύθμιση, δεμένη απ’ όλες τις μπάντες, ώστε να μην μπορεί μεθαύριο, όταν πλέον θα έχει φύγει ο Ρομπέν των Δασών κ. Μπένος, ουδείς να την κουνήσει.

Τώρα θα μου πείτε ποιος να τη «δέσει» τη ρύθμιση, αφού οι… λύτες θα ζουν και θα βασιλεύουν μέσα στο Κοινοβούλιο, και θα ‘χετε και δίκιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας ηλικιωμένος, που ως θαμώνας καφετέριας στην Καβάλα «έλουζε» με χυδαία...

More Articles Like This