Μητροπολίτης Σερρών: ΑΞΙΟΣ

Must Read

Χαρήκαμε, όλως ιδιαιτέρως, που ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος μάς διέψευσε.

Συγκεκριμένως, ο άξιος μητροπολίτης, μόλις έλαβε γνώση της προχθεσινής «Ριπής», επικοινώνησε αμέσως με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε ότι είχε ήδη πάρει νωρίτερα το… φραγγέλιο και με στοχευόμενες και αποτελεσματικές βουρδουλιές (ώρα είναι να κατηγορηθεί και για… βασανιστής) απέτρεψε το κυοφορούμενο ανοσιούργημα της αποκαθήλωσης των εικόνων από το Κρατικό Νοσοκομείο Σερρών.

Υπενθυμίζουμε ότι την αποκαθήλωση είχαν ζητήσει οι νοσηλευόμενοι λαθρομετανάστες, διότι τους… ενοχλούσε η εικόνα του Ιησού! Το δεύτερο αίτημα, ασφαλώς, θα ήταν να κρεμάσουμε τον Αλλάχ.

Μπράβο στον άξιο ιεράρχη, του οποίου η σεμνότητα εμπόδισε να κοινοποιήσει τις ενέργειές του πάνω στο θέμα, με αποτέλεσμα, αφού δεν είχαμε σχετική ενημέρωση, να τον.. μαλώσουμε. Ζητούμε συγγνώμη.

Όσον αφορά τον κ. Ιάκωβο, κατά βόρειο Αιγαίο μεριά, όπου σέρνονται στα δικαστήρια 36 συνέλληνες διότι ξαναέστησαν γκρεμισμένο από λαθρομετανάστες σταυρό, «άκρα του τάφου σιωπή στη Λέσβο βασιλεύει». Γιατί, σεβασμιότατε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για την αφρικανική σκόνη: «Αποφύγετε την άσκηση, κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Σημαντικά προβλήματα υγείας σε αρκετούς συμπολίτες μας προκάλεσε η «επέλαση» της αφρικανικής σκόνης. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες υπήρξε αυξημένη...

More Articles Like This