ΔΕΗ – ΟΤΕ ανωφελείς 

Must Read

«Καλωσορίσατε στην εξυπηρέτηση πελατών Cosmote» λέει το μήνυμα κι εσύ απαντάς «που να μη σώσεις», που θα έλεγε και ο Άδωνις, διότι ακολουθεί ένας Γολγοθάς αναμονής, εκνευριστικής μουσικής και διαφημιστικών μηνυμάτων του ΟΤΕ (Το «Ε» μάλλον μάς τελείωσε).

Έπεται σειρά εντολών: «Πάτα το 1, ζούλα το 3, πέτα τα μισά στη θάλασσα, πες 10 φορές το “πάτερ ημών”, κάνε εμβόλιο» για να κοπεί η γραμμή και άντε από την αρχή. Πάντως, η συνομιλία σου καταγράφεται για την…  «ποιότητα των υπηρεσιών». Τρίχες.

Μα, θα πείτε, είναι πολλοί οι συνδρομητές με προβλήματα. Και όταν έρχονται οι λογαριασμοί πολλοί είναι, αλλά ποτέ δεν είπε ο ΟΤΕ (χωρίς «Ε»;): «Ελάτε να πληρώσετε αύριο».

Αμ η ΔΕΗ (χωρίς «Δ» και μάλλον και χωρίς «Η»): Τι διακοπές είναι αυτές, ρε παιδιά, που θυμίζουν τις πρώτες ημέρες μετά τον πόλεμο; Τότε που ο ΕΛΑΣ μάς απελευθέρωσε και άρχισε την «ανασυγκρότηση». Κάποτε αυτές (όχι τον ΕΛΑΣ) τις λέγαμε ΔΕΚΟ. Τώρα ούτε το «Δ» έμεινε ούτε το «Ο». Με τις υγείες μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη Σάμο: «Έσπασε κομμάτι ρήγματος που δεν είχε σπάσει» λέει σεισμολόγος

Ο Γεωλόγος - Σεισμολόγος Αθανάσιος Γκανάς μιλώντας στην εκπομπή «Action Τώρα» για τον σεισμό 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου...

More Articles Like This