Αποχαιρέτα τη δωρεάν υγεία…

Must Read

Έχουν βάλει χέρι στις ελευθερίες μας κι ο Εξαδάκτυλος προτείνει να βάλουν… δάχτυλο στην τσέπη των ανεμβολίαστων

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Αθανάσιος Εξαδάκτυλος είπε στην τηλεόραση του Σκάι ότι οι ανεμβολίαστοι θα έπρεπε να πληρώνουν, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητές τους, ένα μέρος από τη νοσηλεία τους για κορονοϊό.

Η «λογική» Εξαδάκτυλου, αν επικρατήσει και εφαρμοστεί αναλόγως σε άλλες περιπτώσεις, τότε και οι χοντροί θα πρέπει να πληρώνουν ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητές τους ένα μέρος από τη νοσηλεία τους για καρδιαγγειακά νοσήματα, όσοι τρώνε πολλά γλυκά και υδατάνθρακες να τα σκάνε για τις ασθένειες που σχετίζονται με τον διαβήτη (καρδιαγγειακά νοσήματα, νεφροπάθειες, οφθαλμολογικές νόσους), οι καπνιστές για τα πνευμονολογικά και τα αγγειακά, οι αλκοολικοί ή όσοι τα… τσούζουν συχνά για τις ηπατικές παθήσεις, οι αγχώδεις και οι φοβικοί για τις νόσους που σχετίζονται με το στρες (δηλαδή για όλες). Και -πάνω απ’ όλα- το ταίρι μας και οι οικείοι μας (φίλοι, συνεργάτες κ.ά.) θα πρέπει να πληρώνουν για όσα ψυχοσωματικά ταλαιπωρούν εμάς που τους συναναστρεφόμαστε.

Δεν χρειάζεται να πει κάποιος στον Εξαδάκτυλο ότι εδώ και δεκαετίες οι Ελληνες πληρώνουν μαλλιοκέφαλα για «δωρεάν υγεία», την οποία δεν λαμβάνουν, και ότι αυτός δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητεί τα κεκτημένα του λαού μας.

Ούτε χρειάζεται κάποιος να του υπενθυμίσει ότι στη χώρα μας δεν πληρώνουν σεντ οι έποικοι που μας στέλνει ο Ερντογάν, κι αυτός προτείνει κι άλλες επιβαρύνσεις στους Ελληνες, στους οποίους δεν έχει μείνει σάλιο.

Απόψεις όπως αυτές του Εξαδάκτυλου, του Βατόπουλου που έλεγε τον Νοέμβριο του 2020 ότι χρειάζονταν μέτρα τύπου Κίνας και του Δερμιτζάκη που ανακοίνωνε από το Mega ότι «όποιος επιλέξει να μην κάνει το εμβόλιο δεν θα έχει τις ελευθερίες που έχουν άλλοι» είναι ενδεικτικές του κόσμου που διαμορφώνεται ερήμην μας για το… καλό μας.

Προσπαθούν με λογικοφανή επιχειρήματα να διχάσουν τον ελληνικό λαό και να δημιουργήσουν έριδες (εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι) εκεί που δεν υπάρχουν.

Από πολιτικής απόψεως, όσα λένε είναι για τη χωματερή – ή και για την τηλεόραση, έτσι όπως έχει καταντήσει τελευταία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This