Προάσπιση του κύρους

Must Read

Ο Παναγιώτης Κίμων – Ευστρατίου αναφέρει ότι παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του ΣτΕ για την προάσπιση του κύρους του ανώτατου δικαστηρίου. Δεν μας πείθει ο κύριος τέως.

Και δεν μας πείθει, διότι μας θυμίζει τον μητροκτόνο, ο οποίος, αφού σκότωσε τη μητέρα του, εκλιπαρεί το δικαστήριο να μην τον καταδικάσει, διότι είναι… ορφανός. Το κύρος του ΣτΕ έχει ολίγον τι τσαλακωθεί από τον κύριο τέως και τούτο διότι δεν φρόντισε το ίδιο να περιφρουρήσει εαυτό.

Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι ουδείς εγνώριζε τις εξωυπηρεσιακές δραστηριότητες του κ. τέως. Και αν μεν τις γνώριζαν και σιωπούσαν, είναι συνένοχοι, όπως λένε και οι ίδιοι, που είναι νομικοί, ενώ, εάν δεν τις γνώριζαν, τότε λυπάμαι, αλλά ήταν… (βάλτε ό,τι επίθετο θέλετε).

Κάθε οργανισμός, και μάλιστα του κύρους και του μεγέθους του ΣτΕ, πρέπει να έχει μηχανισμούς αυτοαμύνης και όχι να μπορεί κάθε περίεργος περιθωριακός να τον εξευτελίζει. Διότι οι έχοντες οποιοδήποτε κουσούρι είναι, ως γνωστόν, λίαν ευάλωτοι σε οποιονδήποτε εκβιασμό. Δεν το ξέρουν αυτό εκεί στην Πανεπιστημίου;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάνει πίσω ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης για πάρκα στο Αιγαίο και Κοσσυφοπέδιο

Διαβάστε στην «Εστία»: «Δεν έχουν χωροθετηθεί, δεν συνδέονται με άσκηση κυριαρχίας – κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι… περιβαλλοντικό ζήτημα» - Απόπειρα...

More Articles Like This