Χώρα-θέατρο της νέας ατζέντας

Must Read

Ζούμε στην χώρα όπου μπορεί να έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι ο πάπας, να μεταβαίνει στην Λέσβο και να κάνει «ανθρωπιστικά» κηρύγματα για την ενσωμάτωση των μεταναστών. Συνεπικουρεί εμμέσως και ο Αρχιεπίσκοπός μας. Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει άλλος επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας που να έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από την πολιτική εξουσία. Αχ, λατρεμένε Χριστόδουλε! Εσένα σε πολέμησαν διότι είχες προσωπικότητα. Και κυρίως επειδή άφηνες αποτύπωμα για το σύνολο του Οικουμενικού Ελληνισμού. Αν ήσουν λαλίστατος σαν τον πάπα και προωθούσες την μαζική μετανάστευση για να αντικατασταθούν ολόκληροι πολιτισμοί, αν αντί για πατρίδα μιλούσες με αοριστολογίες για την κλιματική αλλαγή, αν δεν έβλεπες κανένα πρόβλημα για τις περιστολές των ελευθεριών μας εξαιτίας της πανδημίας θα σε αγαπούσαν όλοι οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου όσο ήσουν εν ζωή. Επειδή όμως διάλεξες τον δύσκολο δρόμο θα σε αγαπούν εσαεί οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι εις τους αιώνας των αιώνων. Για εμάς, τους ανθρώπους του πατριωτικού χώρου, ένας φτωχός ηθικός πατριώτης αξίζει όσο εκατό πλούσιοι ανήθικοι πατριδοκλάστες.

Ζούμε στην χώρα όπου μία Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανήλθε στο αξίωμα απλά και μόνον επειδή είναι γυναίκα. Τα ατοπήματά της, ιδίως τα θεσμικά, έχουν καταγραφεί από την ΕΣΤΙΑ πλειστάκις. Για αυτό και στις συνεντεύξεις τύπου του αγαπητού μας Πρωθυπουργού δίνονται ερωτήσεις σε ακροαριστερές φυλλάδες και όχι στην Δημοκρατία και την ΕΣΤΙΑ. Διότι θα τον ρωτούσε εκεί κάποιος Κοττάκης ή κάποιος Ριζούλης, ένας Παπαγεωργίου ρε αδερφέ τελοσπάντων, για το πως κρίνει τα ηθικοπλαστικά μαθήματα της Προέδρου σε ανήλικα για τον δήθεν διεμφυλικό χαρακτήρα του καρτούν Γουίνι δε Που.

Ζούμε στην χώρα όπου από τα συστημικά ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, λαλίστατα κατά τα άλλα εναντίον της αντιπολίτευσης, λίγα λόγια έχουν ειπωθεί για τους υποψηφίους της ΠΑΣΟΚάρας. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί ξανακατέβηκε ο μυστήριος τύπος με το κόκκινο κασκόλ που μας έβαλε στο ΔΝΤ; Αναρωτήθηκε κανείς με εμβρίθεια γιατί η ΝΔ προσπαθεί να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ; Αναρωτήθηκε κανείς τί ριμάδα ανανέωση είναι αυτή από ένα παιδί του κομματικού σωλήνα; Αλλά γιατί να αναρωτηθεί να μου πείτε από την στιγμή που 270.000 Συνέλληνες (και όχι συμπολίτες κ. Μητσοτάκη) τους αρέσει το vintage;

Ζούμε στην χώρα όπου ο Κανάκης είναι ίσως ο πιο φανατικά συστημικός παίκτης στην ελληνική τηλεόραση. Δήθεν σατιρίζει τους πολιτικούς αλλά όταν έρχεται η ώρα πάντοτε συντάσσεται με την καθεστωτική ατζέντα. Αφιέρωσε χρόνο για να κράξει τον Γαρδέλη επειδή ανέφερε σε ένα τηλεσκουπίδι πως Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες σε αυτόν τον τόπο. Παιδιά εάν είναι έτσι ας τα ανοίξουμε τα σύνορα. Όποιος γουστάρει να μπαίνει. Όποιος γουστάρει ας βγαίνει. Ας αφιερώσουμε χρόνο να υλοποιήσουμε τις αρλούμπες που εκπορεύονται από την ευαίσθητη ψυχούλα του Κανάκη και του κάθε Κανάκη και μετά όταν δούμε το αποτέλεσμα ας μετρηθεί δίπλα στον κόσμο για τις προτάσεις του. Όχι βέβαια. Άνθρωποι σαν τους Κανάκηδες, επαγγελματίες ευαίσθητοι χιουμορίστες, ποτέ δεν προτείνουν. Πάντοτε κρίνουν. Τί μου θυμίζει. Τι μου θυμίζει. Α, ναι! Προπαγάνδα λέγεται.

Ζούμε στην χώρα όπου φυσικά και δεν είναι στα πρώτα θέματα των ειδήσεων ο 17χρονος μαθητής που έσωσε την συμμαθήτριά του από απόπειρα βιασμού δύο φερόμενων ως Πακιστανών δραστών στις Αχαρνές. Είναι αυτή η ρημάδα η “τοξική αρρενωπότητα” που πρέπει να καταπολεμήσουμε που την έσωσε. Εύγε στο παλληκάρι που είχε το σθένος και τον ανδρισμό. Εύγε και στην μητέρα του που δήλωσε περήφανη. Διότι είναι αυτή η συνέργεια των φύλων, η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ, που οδηγεί τις κοινωνίες να δημιουργούν αυτούς τους άτυπους μηχανισμούς που προσφέρουν στις κοινότητες. Δεν χρειαζόμαστε μια αποστειρωμένη κοινωνία, μια δυστοπική κοινωνία, στην οποία θα υπάρχουν παντού κάμερες και κρατικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί για να εξαλείψουμε το κακό τοποθετώντας στην θέση του ένα μεγαλύτερο κακό. Χρειαζόμαστε κοινωνίες όπου η αίσθηση του καθήκοντος είναι άγραφη, που εξυπακούονται οι καλές πράξεις. Και για να το καταφέρουμε αυτό χρειαζόμαστε σοβαρούς Άνδρες και Ανδρισμό.

Οι παραπάνω σκέψεις είναι φαινομενικά και μόνον ατάκτως ερριμμένες. Στην πραγματικότητα η προώθηση της λαθρομεταναστευτικής ατζέντας, η αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας όπως και του φορέα αντίστασης σε αυτές τις πρακτικές, του Ανδρισμού, προωθούνται από τα συστημικά κόμματα – όπου το ένα εκ των οποίων επιχειρείται να νεκραναστηθεί – , την Εκκλησία, τα συστημικά ΜΜΕ και των στρατευμένων εκπομπών που κάνουν «χιούμορ».

* Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης είναι Υπ. Δρ. Γεωπολιτικής
και Πρόεδρος Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρημη πόλη η Αθήνα για το Πάσχα – Άδειοι οι δρόμοι της πρωτεύουσας

Οι πάλαι ποτέ πολυσύχναστοι και πολύβουοι δρόμοι της Αθήνας έχουν ερημώσει μετά τη μαζική φυγή των πολιτών της πρωτεύουσας...

More Articles Like This