Άσε μας, ρε Κλάτενμπερκ

Must Read

Ε, λοιπόν, μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει Δικαιοσύνη. Δεν ξέρω για την άλλη, αλλά πάντως αθλητική υπάρχει. Βγήκε λοιπόν αυτός ο περίεργος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ποιος και γιατί μας τον φύτεψε για να διαφεντεύει τη διαιτησίας μας.

Λες και δεν μπορούμε μόνοι μας να τα κάνουμε μαντάρα. Μην ξεχνάμε ότι διαθέτουμε και την τεχνογνωσία της παράγκας

Αυτός λοιπόν ο Κλάτενμπεργκ, κατά πληροφορίες, διότι τα σχετικά έγγραφα είναι εμπιστευτικά (τρομάρα μας), απεφάνθη ότι ένας μέτριος διαιτητής, τον οποίο όμως ορίζει συνεχώς σε αγώνες Α΄ Εθνικής (εντάξει, Super league), έπνιξε προχθές ένα κανονικότατο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Και λοιπόν; Ανέλαβε κι αυτός την πολιτική ευθύνη.

Να τη χ@@ω την ευθύνη σου, κ. Κλάτενμπερκ. Και αν δεν έμπαινε μέσα εκείνος ο… άχρηστος ο Μάνταλος, η νέα γκέλα ήταν προ των πυλών. Δυστυχώς η διαιτησία μας έχει φτάσει ξανά στο μη παρέκει. Η αυθαιρεσία δίνει και παίρνει και πάντα εις βάρος ορισμένων ομάδων. Σ’ αυτές και η ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απεγκλωβίστηκε οικογένεια Ισραηλινών τουριστών στη Ζαγορά – Πλημμύρες σε Πήλιο, Καρδίτσα – Διακοπές ρεύματος στο Βόλο

Δύσκολη ήταν η νύχτα για τους κατοίκους της Θεσσαλίας καθώς από το απόγευμα είχαν ανοίξει οι ουρανοί και σημειώθηκαν...

More Articles Like This