Εθελοντής Θάνος Τζήμερος

Must Read

Το πνεύμα της ιπποσύνης ζει και βασιλεύει στον κόσμο του εξωκοινοβουλευτικού φιλελευθερισμού

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Μόσχα, τρέμε! Ο πολιτευτής Θάνος Τζήμερος, που εδώ και χρόνια πολιορκεί δίχως αποτέλεσμα το εκλογικό όριο του 3%, είναι πανέτοιμος να καταταγεί για να πολεμήσει στο πλευρό των Ουκρανών, εναντίον των Ρώσων.

Στο twitter έγραψε τα ακόλουθα επικά, μα και συνάμα ζυγισμένα και εύστοχα (εικ. 1): «Είναι αδιανόητο και το ότι συζητάμε για το αν έπρεπε να στείλουμε όπλα στην #Ουκρανία. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένα κράτος που επικαλείται και προσβλέπει στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για τις απειλές που δέχεται, για ένα κράτος που υφίσταται ήδη εισβολή. […] Το όριο το βάζουν οι συνθήκες και οι ανάγκες. Μέχρι στιγμής, το όριο είναι η αποστολή όπλων. Αν χρειαστεί θα καταταγώ κι εγώ».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο ΤΑΣ-ΚΕΜΠΑΠ, ο Βλ. Πούτιν μόλις ενημερώθηκε για την πρόθεση του Θάνου Τζήμερου να καταταγεί κι εκείνος (αν χρειαστεί) σκέφτηκε να παραιτηθεί, αλλά το ανέβαλε για αργότερα.

Ο ακάματος πολιτευτής Τζήμερος, αφού κατατρόμαξε τους Ρώσους, με την πρόθεσή του να φορέσει το χακί και να ξαμοληθεί (αν χρειαστεί) εναντίον των Σπέτσνατς (οι ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας), μάγεψε το κοινό του στο twitter με ακόμη μία καλοζυγισμένη (σαν σούρικεν που πετούν οι νίντζα) σκέψη του. Οταν ερωτήθηκε από χρήστη «Ο Ουκρανός θα καταταγεί να έρθει να πεθάνει για το Καστελόριζο;», ο Θάνος Τζήμερος απάντησε (εικ. 2): «Αυτό ζητάμε πάντως, από το ΝΑΤΟ».

Μια χαρά θα ήταν η παρατήρηση του κ. Τζήμερου, αν δεν είχε λησμονήσει μια τόση δα, ίσως ασήμαντη, λεπτομέρεια: η Ελλάδα και να ήθελε δεν μπορεί να ζητήσει από τους Ουκρανούς να «πεθάνουν» για το Καστελόριζο, στο πλαίσιο των νατοϊκών υποχρεώσεών τους, αφού η Ουκρανία δεν είναι καν μέλος του ΝΑΤΟ! Η Ουκρανία συμμετέχει στο διευρυμένο νατοϊκό Συμβούλιο Βορειοατλαντικής Συνεργασίας (από το 1991) και στο νατοϊκό πρόγραμμα Σύμπραξη για την Ειρήνη (από το 1994).

Έπειτα από τέτοιες έξοχες θέσεις, γενναίες αποφάσεις και διεισδυτικές αναλύσεις είναι να απορεί κάποιος πώς και ο ελληνικός λαός εδώ και χρόνια δεν δίνει και τόση πολλή σημασία σε κόμματα σαν αυτό του Θάνου Τζήμερου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This