Και πάλι κατάντια

Must Read

Μιλάγαμε προ ημερών για την κατάντια των δεξιών, που δεν τολμούν να πουν τα «πιστεύω» τους, διότι φοβούνται τους… προοδευτικούς. Όμως το κακό δεν σταματά εδώ, διότι τώρα με το Ουκρανικό παίρνει άλλες διαστάσεις.

Κάνει, επί παραδείγματι, κάποιος αναλυτής (αμάν πια) τη βαθυστόχαστη ανάλυσή του και όταν αντιλαμβάνεται ότι τα «χώνει» στον Ζελένσκι, σπεύδει έντρομος να διευκρινίσει: «Προς Θεού, μη θεωρηθώ φιλορώσος», λες και αν είσαι φιλορώσος ανήκεις σ’ αυτούς που… σκότωσαν τους ήρωες του Φιδονησιού… Ξέρετε, τους ήρωες που απεχώρησαν με πούλμαν…

Προ ημερών μια τηλεπερσονίτσα Γ’ Εθνικής, τραβώντας τη φούστα της, η οποία είχε ανέβει λίγο πιο πάνω από τα μάτια, αναφέρθηκε στον προηγούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, σπεύδοντας να συμπληρώσει: «Μακριά από μένα κάθε συμπάθεια στον Τραμπ». Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε.

Ο Τραμπ, μόλις το έμαθε, απεπειράθη να αυτοκτονήσει, ο δείκτης Ντάου Τζόουνς κατρακύλησε στα τάρταρα, τα θερμόμετρο στα διεθνή χρηματιστήρια ανέβηκε στα ύψη παρασύροντας και τη φούστα του τσακλοκούδουνου και γενικώς «στο άρμεγμα κανένας δεν μας πιάνει» που έλεγε ο Μηλιώκας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Ημαθία: Νεκρός 36χρονος που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο αυτή την φορά στην Ημαθία.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο...

More Articles Like This