Παρανοϊκά πρόστιμα για τον κορονοϊό

Must Read

Λίγες ακόμα εμπνευσμένες πολιτικές και συμβουλές «ειδημόνων» για τον κορονοϊό, και η Ελλάς θα σηκώσει την κούπα της θνητότητας

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

H Ελλάδα «χτυπά» εξαιρετική θέση στο Μουντιάλ θνητότητας από κορονοϊό. Εφτασε στην 27η θέση στην παγκόσμια κατάταξη* (σε σύνολο 226 χωρών και αυτόνομων περιοχών που καταμετρώνται), με 2.602 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Η Σουηδία, την οποία τα δικά μας «παρατράγουδα» κορόιδευαν επειδή δεν έλαβε κανένα υποχρεωτικό μέτρο, βρίσκεται στην 57η θέση με 1.765 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Το θανατικό που έπεσε στην πατρίδα μας δεν είναι τυχαίο. Εργάστηκαν πολλοί πολιτικοί και «ειδήμονες» – και τους περισσότερους από αυτούς τους είδαμε να γίνονται ρόμπες εμπριμέ στην τηλεόραση, νομίζοντας ότι πουλάνε μούρη κι από πάνω.

Μια από τις ιστορίες ελληνικής «επιτυχίας» αφηγείται σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Γιάννης Κουριαννίδης, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης και αρθρογράφος της «δημοκρατίας». Τα στοιχεία του ανθρώπου που υπέστη όσα αναφέρει ο κ. Κουριαννίδης βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας μας. Γράφει, λοιπόν, ο κ. Κουριαννίδης: «Φίλος που νόσησε, αν και διπλά εμβολιασμένος, καταγγέλλει το εξής: “Εκανα τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου και στη συνέχεια νόσησα. Το πιστοποιητικό νόσησής μου έληγε τον Μάιο, αλλά ξαφνικά, στα μέσα του Φεβρουαρίου, μου το λήξανε! Στη συνέχεια, επειδή είμαι 60 ετών, μου έστειλαν ειδοποίηση να κάνω την 3η δόση και ότι, αν δεν την κάνω, θα μου επιβάλουν πρόστιμο 100 € μηνιαίως! Επειδή είχα εκνευριστεί, πήγα κι έκανα ένα τεστ αντισωμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν, με όριο τις 50 μονάδες αντισωμάτων, εγώ, λόγω της νόσησης και του προηγηθέντος εμβολιασμού μου, είχα πάνω από… 40.000! Κι όμως, ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε κάποιος γιατρός από όσους αποτάθηκα δεν μου δίνει την αυτονόητη απαλλαγή μου από την υποχρεωτική 3η δόση και όποιους πιθανούς κινδύνους εγκυμονεί αυτή, με δεδομένο και πρόβλημα θρομβώσεων που είχα αντιμετωπίσει προ ολίγων ετών».

Το αποτέλεσμα; Ακόμη ένας που προστέθηκε στο κίνημα κατά της υποχρεωτικότητας. Και ο κυβερνητικός παραλογισμός συνεχίζεται…»

Αλήθεια, ο Θανάσης Πλεύρης, ο θαρραλέος πορθητής των Εξαρχείων (έχει γυρίσει βίντεο διάρκειας 15 ολόκληρων δευτερολέπτων εκεί), έχει κάποια σοβαρή απάντηση γιατί θα επιβάλει πρόστιμο ανεμβολίαστου σε 60χρονο που έχει δείκτη αντισωμάτων 40.000 μονάδες;

*Πηγή: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οκτώ τραυματίες, κατολισθήσεις και υλικές ζημιές από τον σεισμό στην Ιαπωνία

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν λόγω του σεισμού, που σημειώθηκε χθες στην δυτική Ιαπωνία, μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Η...

More Articles Like This